Benchmark Seim fremmer en ny rolle i fiskehelsen – Fish Farmer Magazine

Benchmark Genetics promoterte Rudi Ripman Seim til stillingen som produksjonsleder i Norge og Global Fish Health.
Innlegget ble nylig opprettet, og Benchmark sa at det er en del av en strategi for å styrke forholdet til selskapets partnere innen settefiskflokker, eggproduksjon og forskning og utvikling. Sim vil rapportere til Jan-Emil Johansen, president for Benchmark Genetics.
Sim, som har vært i selskapet siden 2012, var tidligere sjef for fiskehelsedivisjonen. Han har en mastergrad i akvatisk biologi fra Universitetet i Bergen og en Bachelor of Business Administration fra Norges Handelshøyskole i Bergen.
Det vil fortsette å påta seg offentlig ansvar for fiskehelse og velferd i standardgenetikken til laksedrift i Norge, Chile og Island, tilapia i USA, reker i Amerika og Asia. For å støtte ham sa Benchmark Genetics at det vil utnevne en ny direktør for fiskehelse, Salmon, som er i Bergen.
«Eggene vi leverer er sluttproduktet av en lang prosess som krever detaljert planlegging og høy grad av kontroll og tett integrering mellom fiskehelse, produksjon, genetikk og salg. Dette er utfordrende og givende, og jeg ser frem til å ta fatt på dette ny posisjon, ”sa Sim.

READ  Bedriftsledere i Dundee støtter 'radikale' forslag for å øke veksten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *