Benoît Poelvoorde klødde Dardenne: «Vi kaller dem Jambon-brødrene»

Intervjuer med Benoit Boelvoorte har blitt sjeldne. Men de er fortsatt verdt sin latter. Det ble gitt Picaro Som en del av utgivelsen Farger av ild (på kino fra onsdag) er intet unntak fra regelen.

Ifølge ham vil treets språk aldri matche. Selv når han forklarer karakterens mangelfulle oppførsel: «Å ikke bli likt kan føre til å gjøre forferdelige ting. Jeg vet ikke om jeg gjorde det bevisst. Da er det sant at jeg liker jævler. Alt tatt i betraktning faller jeg i kategorien Bernard Pillier og Luis de Funes. Jeg er interessert i menneskelig skrøpelighet, vrangforestillinger, feighet, ting som er litt stygge.

«Min fødsel på kino er et kvinnemord»

Vi har allerede vært i stand til å observere det siden starten Det skjedde i nærheten av deg. «Jeg ble født en femme fatale på kinoHan forklarer alltid Picaro. Hvis jeg blir kansellert, kan jeg si at det ikke er på grunn av manglende advarsel. Det skjedde i nærheten av deg, gjorde vi det til et visittkort. Å lage film i Belgia er veldig komplisert. Vi kjempet en krig mot belgisk-belgisk kino. Det var en ufattelig krakk, penger planlagt og distribuert til tunge auteur-filmer. I stedet for å lage ti shorts, laget vi et innslag.

Dette vil definitivt sette noen tenner på kanten. Som var hans siste tanke på slutten av intervjuet: «I Belgia gjør vi alltid narr av Dardennene fordi de har blitt en institusjon. Det gir ikke mening. Vi kaller dem Jambon-brødrene. Jeg kjenner dem godt. Den som smiler er ikke den morsomme, den som utseende. Ansiktet er morsomt. Jeg oppmuntrer dem ikke, men belgierne holder sammen.»

READ  Alle stjernene ”deler publikum

Jeg vet ikke om det vil få ham til å opptre i neste film…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *