Bensin- og dieselpriser er uendret, selv om råprisene holder fast, Energy News, ET EnergyWorld

New Delhi: Drivstoffprisene i landet var uendret onsdag, og oljehandelsselskapene fortsatte i pausemodus og holdt bensin- og dieselprisene statiske i mer enn fjorten dager.

Følgelig forble pumpeprisen på bensin og diesel på de foregående dagers nivå på henholdsvis Rs 90,56 og Rs 80,87 per liter i hovedstaden.

Gitt at råoljen forblir under $ 65 per fat, kan enhver svekkelse av global olje i kjølvannet av en ny bølge av pandemien og økende aksjer i USA faktisk bety lavere oljepriser. Bensin og diesel for indiske forbrukere. Men råoljen har styrket seg de siste dagene.

Før den langvarige pausen falt bensin og diesel med henholdsvis 22 paise og 23 paise per liter 30. mars som et resultat av den globale svekkelsen av oljeprisen. WTO har besluttet å stoppe prisgjennomgangen siden da, ettersom de ønsker å observere bevegelsen av prisen på råolje.

Også over hele landet forble bensin- og dieselprisene statiske på onsdag, men detaljhandelenivået varierte basert på nivået på lokale avgifter i de respektive statene.

I Mumbai fortsatte bensinen å være priset til Rs 96,98 per liter og diesel til Rs 87,96 per liter. Imidlertid forble premium bensin over Rs 100 per liter i byen, som det er tilfelle i flere byer over hele landet.

WTO gjorde prisnedgang for første gang i år på to påfølgende dager, 24. og 25. mars, etter å ha holdt oljeprisen stabil de siste 24 dagene. Han senket igjen prisen 30. mars. Siden den gang har drivstoffprisene vært uendret.

Tidligere økte bensin- og dieselprisene 26 ganger i 2021, og de to bildrivstoffene økte med henholdsvis Rs 7,46 og Rs 7,60 per liter hittil i år.

READ  Cómo ver la lluvia de meteoritos Cuadrantida 2021 iluminar el cielo este fin de semana

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *