Bensinpriser i Belgia: når du fyller, den billigste ved pumpene, oppdag vårt interaktive verktøy

Med priser som noen ganger når uante nivåer og svinger fra uke til uke, er det ikke lett å vite når du skal fylle drivstoff. For å hjelpe deg med å finne det du trenger, har vi utviklet et interaktivt verktøy som samler følgende informasjon:

  • Maksimal drivstoffpris for samme dag og neste dag. Disse dataene hentes automatisk hver morgen På nettstedet til FPS Økonomi
  • En kalkulator som lar deg finne ut prisen på en full tank i dag og i morgen. Noen ganger er det ingen forskjell fra dag til dag, noen ganger litt dyrere, noen ganger litt billigere…
  • En tabell som viser de beste prisene etter fylkeskommune. Disse dataene kommer fra carbu.com. Faktisk lærer økonomien til FPS «Den offisielle tariffen for petroleumsprodukter«send derfor»MakspriserDe fleste pumper tilbyr det billigste drivstoffet.
  • grafikk Det viser prisutviklingen det siste året.

I praksis er drivstoffprisene fredag ​​18. november de samme som i dag og i morgen (det skjedde et lite fall mellom onsdag og torsdag). Bare fyringsolje blir litt billigere i morgen. Priser satt på fredag ​​gjelder hele helgen.

Finn ut drivstoffpriser i Belgia ved å bruke vårt interaktive verktøy nedenfor

Hvordan bestemmer FPS-økonomi drivstoffprisen? «Om morgenen laster vi ned priser på verdensmarkedene. Vi laster disse dataene inn i vår beregningsprogramvare, som deretter fastsetter prisen på produktet, sjekker om det har skjedd en prisendring og om nødvendig beregner ny makspris ved å legge til saksomkostninger, produksjonsgebyrer, bidrag og moms.Vi blir fortalt på SPF-siden.

FPS Economy-nettstedet er oppdatert mellom kl. 09.30 og 10.00. Vår enhet skal etter planen oppdateres kl. 10.00. Lær mer detaljer om hvordan den føderale regjeringen beregner priser for petroleumsprodukter Klikk her.

READ  Hvordan motorsykler drepte Philos korte turer i Brussel

FPS forteller oss at disse dataene er oppdatert»Hver dag i uken, bortsett fra offentlige helligdager til den føderale administrasjonen og «broer» som ikke er offisielle dager«.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *