Bernard, av kjærlighet, er på prærien: «Francois søkte en veske og et tak!» (video)

«Francois er en falsk, en løgner»

Seerne prøver bokstavelig talt å forstå hvorfor Bernard ikke ble med François i finalen. Mens de kysser mens de reiser, forklarer Bernard hva som egentlig skjedde der. «På den andre dagen av turen ville hun være med meg, hun trodde jeg var flink, og hun sa til meg at hvis vi var sammen, hvis noe skjedde med meg, skulle vi gjøre noe. Papirer, fordi barna mine kanskje sparker henne ut av huset, hun planla fremtiden sin, hun ville komme hit, hun ville at vi skulle være sammen, i grunnen, jeg måtte dø, ikke så fort som mulig, men likevel. Da jeg dro for å hente henne var hun på Charleroi og jeg forsto at hun løy, hun sa at hun hadde en leilighet, men det var et hønsehus.

+ Les | «Velkommen», «Not a Good Person»,…: Bernard in Love-konkurrentenes balanse ute i gresset

Til å begynne med innrømmer bonden imidlertid å bli sjarmert. «Jeg trodde det, det er sant at jeg var forelsket i henne. Men hun spøkte, det er en falsk, en løgner, forestiller hun seg, min ekskone er bipolar, François er også bipolar. Etter turen. , vi aldri så hverandre igjen».

Klage til Afska

Sibretois forklarer at han hadde problemer med François. «Jeg hadde problemer med henne, ikke med de små barna. Noen dager etter turen fortalte hun at hun ikke kom til finalen med meg. François lette etter en veske og et tak. Da Afska kom for å sjekke, noen dager etter turen ble gården fullstendig snudd. Det var hun som klaget. Denne jenta Hun er som de som kommer for å plage deg hvis hun ikke kan nå målet sitt. SYKT!».

READ  Florent Bogney dukker opp for første gang med et barbert hode i "The Voice"

Bernard leter fortsatt etter kjærlighet

Bernard leter fortsatt etter kjærlighet i dag. «Kathy og jeg var venner og jeg holdt kontakten. Vi ringte hverandre fra tid til annen». Farmer forklarer at hvis det ikke er med Cathy eller Françoise, er han for tiden i et forhold med en annen kvinne. «En dame har skrevet til meg og hun kommer vanligvis denne helgen. Hun kommer fra Chimay og hun trodde jeg hadde det bra. Vi snakket noen ganger på telefonen».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *