Beseiret av Norge, Red Flames ikke belønnet (0-1)


Red Flames måtte slå Norge 4-0 fredag ​​kveld for å toppe sin kvalifiseringsgruppe for verdensmesterskapet i 2023 før tirsdagens siste tur til Armenia. Men det miraklet skjedde ikke i Louvain, foran et fullsatt stadion. Belgia holdt lenge på mot åpneren Ada Hegerbergs nordmenn, men de sprakk (0-1). Inkompetansen og fraværet til Janice Cayman, Tine De Caigny og Laura De Neve veier kanskje litt for tungt på vektskålen.

Det var imidlertid belgierne som holdt møtet, spesielt takket være Elena Dont og Justin VanHavermaet. I den andre enden av banen må det erkjennes at Nicky Evraud hadde svært få inngrep, bortsett fra en corner eller to på timen. Selv om de har scoret 49 mål i løpet av denne kampanjen, vil dessverre Red Flames være veldig tøffe i den siste delen, og la døren stå åpen for at de kan «komme tilbake» fra motstanderne. Evrath holdt seg i takvinduet i det 61. minutt takket være et strålende angrep, en feil som overveldet Dua Hansen. Irriterende.

Det er ikke helt ferdig ennå, men Cherniels-spillerne må overvinne en komplisert og veldig lang sluttspillfase hvis de ikke går glipp av armenerne på tirsdag. Bortsett fra dårlige resultater fra Østerrike, Serbia og/eller Irland på siste dag, slipper de ikke unna en avgjørende kamp i første runde av sluttspillet, der de seks dårligste gruppetoerne møter hverandre. Veien til Australia og New Zealand er fortsatt lang…

READ  VM 2022: Respekt for menneskerettighetene i Qatar, rasende Norge, Le Stort sinne

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *