Bestill Powercell Books for Marine Fuel Cell Demonstrators fra Norge – Ship Insight

Powercell Sweden har mottatt en ordre fra det norske FoU-selskapet og datamaskinkoordinator på 185 kW marin drivstoffmodul. Prototech. Denne modulen blir levert i fjerde kvartal og er ment for bruk i marine drivverk utviklings- og demonstrasjonsprosjekter.

Modulen vil bli integrert i Sustainable Energy Catapult Center på Stord, sør for Bergen, som en del av en toppmoderne testinfrastruktur for bærekraftige marine kraftløsninger og fremtidige drivstoff. Prototech vil sammen med viktige industripartnere teste og demonstrere hvordan drivstoffcellebaserte elektriske løsninger kan brukes i utviklingen av nullutslippsløsninger for den maritime sektoren ved hjelp av modulen i ulike utviklingsprosjekter.

Norge har kunngjort innføring av stadig strengere utslippsregler for skip som opererer til sjøs, og det unike og vakre miljøet som er anerkjent som verdensarvsted av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) er ikke det minste av de norske fijordene. For å bidra til å oppfylle det nye regelverket, har Norge også kunngjort sin intensjon om å fremme utviklingen av grønne kraftløsninger for sin maritime og marine næring.

“Marine-segmentet er et av våre foretrukne segmenter og tilbyr en utmerket evne til vår drivstoffcellebaserte ekte nullutslippsteknologi. Drivstoffceller gir virkelig bærekraftige energiløsninger for både fremdrift og ombordkraft i marine applikasjoner. Har begynt å være etablert, noe som vil hjelpe oss å være på vei til å bygge en kommersielt bærekraftig forretningsmodell i hele verdikjeden, ”sa Richard Berkling, administrerende direktør i Powercell.

READ  Rudy Giulianis drøm: - John Thomas: Det skjedde

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *