Beviser Bidens “falske luftvåpen” at han ikke egentlig er president?

Fredag ​​5. februar tok president Biden sin første flytur som president i USA: a 25 minutters kjøretur Fra DC til hjemstaten Delaware. På Wilmington flyplass kommer Pittons bilder ned fra et Air Force C-32-fly (ligner på en Boeing 757), i motsetning til den større VC-25A-telleren (militærversjon av Boeing 747) som vanligvis er assosiert med Air Force One. I QAnons verden: Biden fløy i et “falskt luftvåpen”, som ga luftbevis for at tidligere president Donald Trump fortsatt var president i USA:

Denne absurde avgjørelsen forrådte uvitenheten om hvordan presidenter reiser med fly. To store, teknisk imponerende 747-stil Air Force-fly (VC-25 dekar) Er Ofte brukt For presidenttransport tildeles ethvert luftvåpenfly (uavhengig av hvilken type fartøy) som bærer USAs president identifikasjonsmerket “Air Force One”.

Flyet som brukes til Bidens korte hopp til Delaware er ikke et VC-25A, Snarere en C-32. C-32 brukes av luftforsvaret til å frakte amerikanske politiske ledere, og den typen fly er en vanlig reise for visepresidenten. Imidlertid er det ikke uvanlig at dette modellflyet brukes av luftforsvaret for korte innenlandsflyvninger eller for flyreiser til mindre flyplasser i Wilmington. Presidenter Obama Og Trump Begge brukte C-32 for presidentturer. 13. august 2018 forlater Trump C-32 for Ford Drum President’s besøk til New York:

Ethvert fly som Biden fløy ville bli identifisert som “Air Force One”, og påstandene fra “falske Air Force One” var “falske” fordi flyet som ble brukt av Biden ble ofte brukt av presidenter for korte turer.

READ  Spania vaksinekrise: Madrid avlyser to ukers publikasjon Politics | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *