BGMI kan snart ha «gode nyheter» til fansen

Battlegrounds Mobile India-spillere, du kan kanskje spille igjen! Selskapet ville endre serverplasseringen fra India-Singapore til India-Malaysia. I følge en rapport fra Insidesport har mange spillere begynt å se spesifikke spiller-ID-er som ikke vises i søkeresultater i spillet, til tross for at disse ID-ene er synlige på ledertavlen. Brukere ser en migreringsmelding som sier «Spilleren du ser på har migrert til Battlegrounds Mobile India.» Rapporten sier at forespørselen om dataoverføring ligner den som vises under PUBG Mobile-BGMI-dataoverføring.

Spesielt har BGMI ikke gitt ut noen offisiell uttalelse om saken. Hvis dataoverføringsrapporten virkelig er sann, betyr det at Indias BGMI-forbud snart vil bli opphevet. Rapporten sier at nyhetene førte til at datoen for forbud gikk viralt. «Alle disse spekulasjonene akselererte da mange fans begynte å møte en «kontomigrering»-forespørsel når de søkte etter spesifikke spiller-IDer i BGMI, sier han.

28. juli 2022 fjernet Alphabet Incs Google og Apple Krafton-spillet, med henvisning til ordre fra den indiske regjeringen. Regjeringen har forbudt battle royale-spill, ved å bruke en del av dataloven som den har påberopt seg siden 2020 for å forby kinesiske apper på grunn av nasjonal sikkerhet og datadeling. I henhold til en lignende bestemmelse i IT-lover har den indiske regjeringen forbudt mer enn 100 kinesiske apper siden 2020, inkludert den kinesiske utgiveren Tencent Games» PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

– Reklame –

BGMI er den indiske versjonen av Tencents PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) som allerede er forbudt i landet. Kraftons spill ble relansert i India som BGMI for et år siden på grunn av sterk spilleretterspørsel. Akkurat som PUBG og BGMI, New State for indiske spillere, ga Garena også ut Garena Free Fire Max etter at Garena Free Fire ble utestengt.

å abonnere på mynte nyhetsbrev

* Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse

* Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *