Biden-Harris slipper 46-låts åpningsspilleliste med Bruce Springsteen og Kendrick Lamar

Administrert av The Radio og D-Nice, SpillelisteDen ble droppet på fredag, ifølge R TheRaedio på Twitter, som er «den offisielle spillelisten for innvielsen av den 46. presidenten og visepresidenten i USA.»

I en uttalelse sa Biden-Harris-teamet spillelisten «gjenspeiler våre styrker og regresjon når vi ser frem til mangfoldet i nasjonen vår, ny ledelse og en ny æra i USA.»

Tony Allen, administrerende direktør i Presidential Inauguration Committee, la til: ”I dag er vi glade for å dele med nasjonen den offisielle åpningslisten til valgt president Biden og visepresident Harris. Disse sangene og artistene gjenspeiler den nådeløse ånden og det rike mangfoldet i Amerika. De er poenget for et nytt kapittel og vil hjelpe til med å forene folket når Biden-Harris-administrasjonen legger ut på sitt vitale oppdrag å forene landet vårt. ”

SZA kom på den nylig utgitte singelen «Good Days» -spilleliste, og sendte et entusiastisk svar på Twitter: «Vi opprettet den for Playlist. Vi gjorde det.»

Andre spor har eksistert i flere tiår, inkludert Bob Marley & the Wailers («Can You Love Me»), M.F. Doom («Coffin Nails»), A Tribal Invited Quest («Award Tour»), Curtis Mayfield («Go Above»), Jill Scott («Golden»), The Impressions («We Are a Winner») og Dua Lipa (» Levitating «)

Innvielsen av Joe Biden og Kamala Harris finner sted onsdag 20. januar i Washington D.C.

READ  Botox-kameler har forbud mot å delta i skjønnhetskonkurranser i Saudi-Arabia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *