Biden-Harris slipper 46-låts åpningsspilleliste med Bruce Springsteen og Kendrick Lamar

Administrert av The Radio og D-Nice, SpillelisteDen ble droppet på fredag, ifølge R TheRaedio på Twitter, som er «den offisielle spillelisten for innvielsen av den 46. presidenten og visepresidenten i USA.»

I en uttalelse sa Biden-Harris-teamet spillelisten «gjenspeiler våre styrker og regresjon når vi ser frem til mangfoldet i nasjonen vår, ny ledelse og en ny æra i USA.»

Tony Allen, administrerende direktør i Presidential Inauguration Committee, la til: ”I dag er vi glade for å dele med nasjonen den offisielle åpningslisten til valgt president Biden og visepresident Harris. Disse sangene og artistene gjenspeiler den nådeløse ånden og det rike mangfoldet i Amerika. De er poenget for et nytt kapittel og vil hjelpe til med å forene folket når Biden-Harris-administrasjonen legger ut på sitt vitale oppdrag å forene landet vårt. ”

SZA kom på den nylig utgitte singelen «Good Days» -spilleliste, og sendte et entusiastisk svar på Twitter: «Vi opprettet den for Playlist. Vi gjorde det.»

Andre spor har eksistert i flere tiår, inkludert Bob Marley & the Wailers («Can You Love Me»), M.F. Doom («Coffin Nails»), A Tribal Invited Quest («Award Tour»), Curtis Mayfield («Go Above»), Jill Scott («Golden»), The Impressions («We Are a Winner») og Dua Lipa (» Levitating «)

Innvielsen av Joe Biden og Kamala Harris finner sted onsdag 20. januar i Washington D.C.

READ  Krig i Ukraina: Europa betaler 286 millioner euro om dagen til Russland for sin avhengighet av hydrokarboner, forklarer Nicholas Cossett, en forsker ved Royal Institute of Defense.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *