Biden lover at intet familiemedlem vil tjene i hans administrasjon ved å grave i Trump

Mens tidligere førstedatter Ivanka Trump graves opp, har Joe Biden bekreftet sin forpliktelse om at ingen av hennes familiemedlemmer vil få en andel i hennes administrasjon.

Denne forpliktelsen kom da presidenten og førstedamen, Jill Biden, ga sitt første intervju People’s Magazine Etter å ha besøkt Det hvite hus i forrige måned.

Med henvisning til president Barack Obamas tid som visepresident mellom 2008 og 2016 sa Biden at han ønsket å «lede» sin administrasjon så vel som Obama-Biden-administrasjonen.

Men kontoret hans vil være annerledes for Trump-administrasjonen fordi «ingen i vår familie eller utvidede familie kommer til å være involvert i noen myndighet eller utenrikspolitikk,» sa Biden.

«Ingen har et kontor der,» sa han. «De har alltid tilgang til Bob og Nana, men ingen (det vil ikke være noe kontor).»

Uttalelsen hans fra pressesekretæren i Det hvite hus, Jen Zhaki, fortalte reportere i forrige uke at virksomheter ikke burde få lov til å påpeke at det var presidentgodkjenning når de annonserte – og fremhever en annen forskjell mellom Biden og Trump-administrasjonen.

Donald Trump brøt reglene for hvordan han har integrert familien sin i sin administrasjon.

Datteren hennes Ivanka Trump har tjent som «presidentrådgiver» med vekt på «den pedagogiske og økonomiske empowermenten av kvinner og deres familier,» ifølge nettstedet for Det hvite hus. Dette til tross for at Trump ikke hadde noen regjeringserfaring før faren vant presidentskapet.

Som et resultat av den rådgivende rollen hadde Trump sitt eget personale og kontor i den vestlige delen av Det hvite hus, som tjenestemenn tidligere sammenlignet med «å komme inn i Apple-butikken.»

Trump flyttet til Det hvite hus i januar 2017, og hans eldste datter og hennes ektemann, Jared Kushner, kjøpte snart et hjem i Washington, D.C.

Tidligere president Mr. Kushner ble raskt hentet inn som en annen pålitelig seniorrådgiver for hans administrasjon. Mr Kushner, som også hadde et kontor i Det hvite hus, vil lede Trump-administrasjonens svar på Covit-19 og sentrale utenrikspolitiske initiativer.

Disse rollene har løftet øyenbrynene mot to medlemmer av Trumps familie i Det hvite hus, men presidenten sies å ønske at hans eldste datter skal spille en enda høyere rolle i administrasjonen.

I sin bok sa Trump at tidligere stedfortredende valgkampsjef Rick Gates ønsket at datteren hans skulle være visepresident før han valgte Mike Pence. Evil Game: En indre historie om hvordan Trump vant, M மு ller tapte, Amerika tapte.

Gates sier at tiltaket til slutt førte til at Trump ble skutt.

Trumps presidentskap endte med et tidsrom, men nå kan familiemedlemmer, inkludert fru Trump, ha satt seg i retning av å fortsette sin tradisjon i politikken. Laura Trump, svigerdatteren til Eric Trumps kone, sies å tenke på å holde et senat i North Carolina, mens sønnen Donald Jr. også ser frem til sitt eget politiske løp.

Fru Trump vil dukke opp igjen i politikken ved å stille til valg i Florida.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *