Biden News Live: Det hvite hus kutter Florida-regningen da Trump ikke klarer å bli med på Twitter igjen

Biden velger barneomsorg, utdanning og skatteplan i Virginia

Donald Trump prøvde å bli med på Twitter denne uken etter å ha opprettet sin gruppe @DJTDesk-konto for å spre presidentens uttalelser til fansen. Men i løpet av en dag ble kontoen blokkert av et selskap på sosiale medier.

President Joe Bidens utenriksminister Anthony Blinken har advart Moskva om at USA vil “svare” på enhver aggresjon eller uansvarlighet fra den russiske regjeringen.

Progressive demokrater, inkludert Alexandria Ocacio-Cortes og Bernie Sanders, feiret også Bidens beslutning om å støtte en plan om å frafalle IP-rettighetsbeskyttelse for Covit-19-vaksinen.

Den amerikanske handelsrepresentanten (USDR) Katherine Tai kunngjorde planen i forkant av Verdenshandelsorganisasjonens (WTO) debatt onsdag, etter at et fåtall rike land nedla veto mot den.

“Jeg roser Biden-administrasjonen for å ta dette dristige skritt for å akselerere produksjonen og tilgjengeligheten av koronavirusvaksiner,” skrev Sanders. “Jeg anerkjenner også det dedikerte arbeidet til aktivister over hele verden for å sette denne saken på den globale dagsorden. Vi er alle sammen.”

Fru Ocacio-Cortes Tweetet Hans støtte til andre trekk til dyrere essensielle medisiner: “La oss gjøre insulin neste.”

Les mer:

1620323153

Florida-leilighetskompleks stemmer for å fjerne Trump fra navnet

Florida Condo Complex har stemt for å fjerne Trump fra navnet.

Den tidligere Trump Plaza i West Palm Beach har nå kommet tilbake til sitt opprinnelige navn, The Plaza, etter den tidligere presidentens bånd til det amerikanske Capitol-opprøret.

Komplekset på 32 etasjer ble bygget på Intracostal vannvei på 1980-tallet, og ble kjøpt av en engangspresident under en lavkonjunktur i 1991 fra en New York-bank før den ble tilbakebetalt til långiverne.

Graeme Masi Rapporten inneholder:

Daniel Solner6. mai 2021 18:45

1620321874

Kamala Harris skal møte Trump-vennlig meksikansk president AMLO. Jeg har noen råd

Det er noen kurver i VPs vei når han reiser sørover over grensen for å diskutere innvandringskrisen, skriver han Carly Pearson.

Daniel Solner6. mai 2021 18:24

1620320349

Biden fortsetter å bringe det nye ansettelsesprogrammet til publikum

Joe Biden er midt i en massekampanje for å få støtte fra den amerikanske offentligheten for sitt 3 2,3 tn amerikanske arbeidsprogram.

I en tweet rangerte Biden USA som 13. i verden for infrastruktur, en rangering han ønsker å forbedre hvis planen hans blir godkjent i Kongressen.

Daniel Solner6. mai 2021 17:59

1620319234

BRYT: Hvite hus sier at Florida beveger seg i feil retning på stemmerett

Det hvite hus har fordømt et forbudt valgregning undertegnet av guvernør Ron Desantis torsdag.

“Valget i 2020 er et av de tryggeste valgene i USAs historie – det er ingen forsvarlig grunn til å endre reglene nå for å gjøre det vanskeligere å stemme for å bygge en løgn,” sa Karen Jean-Pierre, pressesekretær.

Han snakket med journalister i Air Force 1 under en tur til Louisiana, “Hvis du ikke liker hvem som stemte nå, er det den eneste grunnen til å endre reglene.” “Florida beveger seg i feil retning. Vi må arbeide for at det er trygt og praktisk å stemme.”

Alex Woodward Det er mange flere viktige nyheter:

Daniel Solner6. mai 2021 17:40

1620318334

Den amerikanske ambassadøren sier Russland fortsatt er klar til å angripe Ukraina

En amerikansk toppambassadør har advart om at Russland er klar til å starte en offensiv mot Ukraina – en liten prosentandel av de 80.000 troppene som angivelig er stasjonert på grensen, med utbredt tilbaketrekning.

“Når det gjelder trusselen, er den den samme,” sa utenriksminister Anthony Blingen på en pressekonferanse i Kiev torsdag. “Evnen til å ta aggressive handlinger hvis Russland velger er på kort varsel.”

Blingen, den første seniorledelsen i Biden som besøkte Ukraina, sa at han hadde reist til Ukraina for å støtte Ukraina ettersom det klarer å gjøre alvorlige fremskritt i sin syv år lange svartekonflikt med sine østlige naboer.

Oliver Carroll Rapporten inneholder:

Daniel Solner6. mai 2021 17:25

1620316966

Andrew Yang sendes ved ordførervalg i New York

Entreprenør, tidligere presidentkandidat og “Yang Kang” -leder Andrew Yang har avduket sin første TV-reklame for ordføreløpet i New York. Han topper for tiden en overfylt demokratisk arena, men noen dårlige misforståelser betyr at han ikke er langt fra skoen.

Andrew Notty6. mai 2021 17:02

1620316126

Den stadig mer bisarre valgrevisjonen i Arizona inkluderer nå UV-lys

Den republikanske “rettsmedisinske revisjonen” av Arizona-valgresultatene i november har allerede potensial til å bryte lovens skremmende antistemmingselementer – men folket som implementerer det er villig til å gjøre noe for i det minste å gjøre dette arbeidet. Når de ser det.

Den siste metoden er å bestille UV-lamper for å kontrollere bambusstemningen. Det stammer fra konspirasjonsteorien om at titusenvis av stemmesedler ble fløyet inn i staten fra Sørøst-Asia, som regnes som fremmed selv etter Trumpistiske standarder.

Andrew Notty6. mai 2021 16:48

1620314926

Å feire vaksinestatusen til Fox-verter er ikke helt riktig

Verter Fox & Friends De var glade for å være tilbake i studio-sengene sine for første gang i morges, og tullet med at de først hadde vist hverandre sine vaksinekort. MSNBC-representanten Joy-Ann Reid var ikke imponert.

Andrew Notty6. mai 2021 16:28

1620313846

Hillary Clinton bør være “universelt beregnet med feilinformasjon”

I et intervju Verge, Har Hillary Clinton gjentatt sine synspunkter på behovet for at regjeringer iverksetter tiltak mot feilinformasjon – spesielt rollen som store sosiale medieorganisasjoner spiller for å legge til rette for det.

Facebook… Det er dårlig erfaring med implementering av misforståelser, feilinformasjon, ekstremisme, konspirasjoner, folkemord mot Rohingya i Myanmar for godt, sier han. “Derfor er det vanskelig for regjeringer å bestemme nå at plattformene skal behandles til en viss standard.”

Andrew Notty6. mai 2021 16:10

1620312695

Tucker Carlsons siste randringer er veldig sanne

Den uavhengigeRichard Hall finner et snev av sannhet i gårsdagens vanvidd fra et sint medlem av Fox News-listen …

Andrew Notty6. mai 2021 15:51

READ  Brussel saksøkte Tyskland for brudd på en avgjørelse fra EU-domstolen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *