Biden Tipping State Wisconsin – VG

Joe Biden har nå nok velgere til å bli USAs neste president, men marginene er så små at Donald Trump fortsatt kan kjempe. Presidenten har allerede kunngjort en revurdering i delstaten Wisconsin, som han ønsker å se et brudd i antall i Michigan.

Seks stater kan nå bestemme hvem som blir USAs neste president: Donald Trump eller utfordreren Joe Biden.

Biden har nå 248 velgere, mens Trump har 214. Målet er 270, noe som bekrefter flertallet. Det kommer etter det CNN Og AP erklærer Pitton som vinner i Wisconsin.

Hvis Biden vinner statene han nå leder, vil han ha 270 velgere – antallet som trengs for å bli president i USA.

Likevel er ikke seieren sikret, og bare tiår har skilt de to kandidatene i flere stater.

VG får sin statistikk fra nyhetsbyrået DPA, som oppdaterer statistikken litt senere enn Fox News.

I disse statene, Det hvite hus-krigen (antall velgere i parentes):

  • Joe Biden leder staten Wisconsin (10)Der leder han Trump med rundt 20.000 stemmer, ifølge valgkommisjonens president Megan Wolf. Han sier de venter på resultatene fra en by med bare 300 stemmer i. Etter at 95:00 stemmer ble registrert kl 19:00 var Bidens 49,6 prosent av stemmene mot Trumps 49 prosent. Donald Trumps valgkamp varsler at de vil søke om vurdering. Hvis margen er mindre enn en prosent, har de krav på det.
  • Jeg Michigan (16) Onsdag kveld tok Biden en liten ledelse, 0,9 prosent og nærmere 45 000 velgere. Det er beregnet at de fleste tallene vil være ferdige innen onsdag. Trumps valgkampsjef Bill Stephen sa i en uttalelse onsdag at kampanjen ønsker en pause i avstemningen – teller i delstaten Michigan.
  • Jeg Nevada (6) Trump står overfor en smal ledelse på 0,6 prosentpoeng og mindre enn 8000 stemmer. Det er fremdeles 14 prosent av stemmene, og staten vil ikke telle så mye før torsdag morgen.
  • Pennsylvania (20) Staten henger langt etter med å telle stemmene, og resultatet vil sannsynligvis komme sent på fredag. Trump har en ledelse på rundt 450 000 stemmer, mer enn de 150 000 stemmene som ble avgitt den siste timen. De aller fleste av de 1,4 millioner poststemmene forventes å gå til demokrater. New York Times Når de gjenværende stemmene telles, skriver han at stemmesystemene vi har sett til nå også vil gjelde, med Biden som slår Pennsylvania med 1,8 prosent.
  • Trump leder med 1,4 prosentpoeng North Carolina (15). I følge New York Times har Trump 86 prosent sjanse for å vinne staten, med 94 prosent av stemmene.
  • Valghastighetsmåleren i New York Times gir Biden 64 prosent sjanse for seier Georgia (16). Med 95 prosent av stemmene i staten leder Trump med 2,2 prosent.
  • Joe Biden ble kåret til vinneren tidligere onsdag Arizona (11). Nå viser det seg Flere stemmer er ennå ikke tellende Mer enn en tanke. Så denne viktige visjonen er at Trump skal vinne staten.
  • Er i tillegg Alaska (3) Og Maine Second Volume (1).
READ  - Å gå på ski uten Norge er som fotball uten Slaton - NRK Sports - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

Les også: Slik opptrer amerikanske velgere Og Dette er veltetilstandene

Trump hevdet seier i valget onsdag kveld, og beskyldte «en gruppe» for å ha snappet seieren og forsøkt å lure det amerikanske folket. Onsdag kom han med en ny tiltale:

– I går kveld, i flere viktige stater, ledet jeg uten unntak, kontrollert og drevet av demokrater. Så, en etter en, begynte de forbløffende stemmesedlene på magisk vis å forsvinne etter hvert som de ble telt. Han tweets.

– Veldig sterke, og «avstemmere» er helt og historisk feil!, Legger han til.

– De ser Biden-stemmer overalt – i Pennsylvania, Wisconsin og Michigan. Trump twitret at det var for ille for landet vårt.

Alle de tre Twitter-meldingene er merket som feilinformasjon.

Biden tvitret: «Tell hver stemme.»

Dette er viktig for en valgvinner

Med 238 velgere i sekken er det bare Biden Michigan, Nevada og Wisconsin som trenger å vinne for å vinne presidentvalget.

Hvis Trump overtar en av disse statene, kan Biden ta Georgia eller Pennsylvania i stedet og vinne valget.

Likevel er ingenting løst ennå. Onsdag morgen innhentet Trump det meste av Bidens ledelse i går kveld, spesielt med president Texas ’38 velgere.

Trumps utfordring er å vinne alle tippstatene for å vinne – og ledelsen hans har avtatt de siste timene.

Han kan stole på at han tar Alaska (3 velgere). På toppen av dette må han også vinne velgere i Nevada, Michigan eller Wisconsin.

Disse tre statene og Pennsylvania er alle der Kunngjørte forsinkelser, Som vil avlaste spenningen i flere timer – eller til og med dager.

READ  Norge å la USAs militær inngå nye avtaler på sin jord

VGs utsikter mottar statistikk fra DBA og er oppdatert litt senere enn denne saken, som er basert på spådommene fra de største amerikanske media.

Stater bosatte seg

Disse statene er fordelt (antall velgere i parentes):

  • Donald Trump-vinnere Indiana (11), Kentucky (8), Mississippi (6), Missouri (10), Oklahoma (7), South Carolina (9), Tennessee (11), West Virginia (5), Arkansas (9) ), Alabama (9), Louisiana (8), South Dakota (3), North Dakota (3), Nebraska (4), Wyoming (3), Kansas (6), Utah (6), Idaho (4), Florida (29), Iowa (6), Ohio (18) og Texas (38)
  • Connecticut (7), Delaware (3), Illinois (20), Maine (3AV4), Maryland (10), Massachusetts (11), New Jersey (14), Vermont (3), Virginia (13), Washington, D.C. Oregon (7), Washington (12), Hawaii (4), Minnesota (10) og Arizona (11)

Ekspert: – Cliffhanger

– Det blir en klippehenger på alle måter. Det kan gå begge veier. Eric Mustad VG, lektor ved Universitetet i Akhtar, sa:

Amerikansk ekspert og kommentator ameranskpolitikk.no Sigrid Reez Kortswall tror valget blir veldig likt.

– Jeg tror Biden vil ta Wisconsin og Michigan, men det kan være for nært. Jeg visste ikke at Pennsylvania var for mye.

Årsaken er at Pennsylvania fortsatt har 25 prosent av stemmene, inkludert 1,4 millioner poststemmer.

Les mer

Protester i Portland etter valget

– Jeg tror Nevada i utgangspunktet burde gå relativt bra for Python. Georgia, jeg turte ikke si noe der. Jeg har en knapp på pedalen der, men den er helt 50/50 for meg nå.

Vannkoker Ragnus, stipendiat ved Christiania University College, forventer også et mykt løp:

– Jeg tror han tar både Wisconsin og Michigan, og da blir ting verre i Pennsylvania. Vi ender raskt i den samme situasjonen i 2016 hvor små marginer var viktige i disse tre statene.

READ  Frankrike slo Norge i VM-finalen

VG om valgbevissthet i Florida: «Jeg håper Trump vinner»

Georgia i mitt sinn

New York Times avlyste National Election Speedometer i år og valgte i stedet tre stater, speedometeret viser hvem som mest sannsynlig vinner.

Hastighetsmåleren hadde rett om Trumps seier i Florida, og spådde at North Carolina ville lande med den nåværende presidenten.

Ifølge fartsmåleren var Georgia langt fra å ende med Trump, men klokka 06.00 onsdag morgen viste det seg til fordel for Biden.

Klokka 13.30 på onsdag går nålen fremdeles mot gropen, men nå med 64 prosent sjanse og 92 prosent av stemmene.

VG med et ektepar i Pennsylvania.: «Kan være dagen vi redder landet vårt»

Nate Cohn, valganalytiker for The New York Times, forklarer hvorfor nålen kom tilbake.

«Vi fikk nok stemmer til å innse at dette ville være bra for Python fra Atlanta-området. Det er massevis av stemmer der ute,» skriver Cohn.

Trump kan være avhengig av å beseire Georgia. Dette er sannsynligvis ikke Joe Biden.

Gilder: New York Times, Fox News, MSNBC, CNN, CBS

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *