Biden: Trump bør ikke motta etterretning på grunn av sin «ordensforstyrrelse» Donald Trump

Guardians første ting er å registrere seg for nyhetsbrevet

Joe Biden har sagt at han ikke stoler på sin forgjenger, Donald Trump, Bør ha tilgang til etterretningsforklaringer på grunn av hans «ordensforstyrrelse».

På spørsmål fra CBS Evening News-programleder Nora O’Donnell om Trump ønsket å få kort informasjon, sa Biden i et intervju fredag ​​kveld.

«På grunn av hans uberegnelige oppførsel som ikke er relatert til opprøret,» bemerker Biden 6. januar Amerikansk hovedstad angrepet av Trump-støttespillere.

Tidligere amerikanske presidenter har tradisjonelt fått litt etterretning selv etter at de trakk seg.

Trump har ofte fornærmet etterretningssamfunnet og er ikke kjent for å ta lange forklaringer i løpet av sin tid i Det hvite hus. Republikaneren står foran sin andre tiltale neste uke, denne gangen på siktelser for å ha ansporet til et opprør i Capitol og oppfordret folk til å «bekjempe» de mislykkede valgresultatene.

På spørsmål om hva hans største bekymring var om Trump fikk hemmelig informasjon, sukket Biden.

«Jeg gjetter ikke høyt. Jeg tror ikke han trenger å ha க்க intelligensforklaringer. Hva er verdien av å gi ham en intelligensforklaring?

Intervjuet kom da Biden godkjente et budsjett som skulle bane vei for gjennomføringen av hans 9 1,9 ton statsregningsloven, selv om han i et CBS-intervju erkjente at han ikke forventet at planen hans skulle øke minstelønnen til $ 15.

«Jeg antar at det ikke vil være i det. Men jeg tror vi burde ha en minimumslønn på $ 15 i timen og stå alene,» sa Biden til CBS.

Å heve minstelønnen kan bryte Senatets regler om forsoning, med demokrater som planlegger å vedta Bidens lov om koronavirusavlastning i et tett delt senat uten republikansk støtte.

READ  USA: En bevæpnet mann dreper fem mennesker før han ble skutt

Biden sa at han var klar til å forhandle om en lønnsøkning hver for seg, og at økningen kunne innvilges gradvis.

”Ingen skal jobbe 40 timer i uken og leve under fattigdomsgrensen. Hvis du tjener mindre enn $ 15 i timen, lever du under fattigdomsgrensen, ”sa Biden. Gjeldende føderal minstelønn er 25 7,25 per time.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *