Big Tech er under press ettersom obligasjonsrentene øker

De Nasdaq Den 10-årige avkastningen åpnet på sitt laveste nivå fredag ​​morgen da den nådde sitt høyeste nivå i året.

Nasdaq futures er nede på 1,2% og S&P 500 futures er nede på 0,25%. Dow Jones Industrial Average-futures handlet i mellomtiden opp 0,2%.

Okkupert salg av langsiktige svake amerikanske statsobligasjoner har økt 10-årsrenten med 7 basispoeng til 1,6%, den høyeste siden februar 2020. Den opprinnelige avkastningen har nylig handlet til 1,63%.

Ser vi på aksjer, selskaper med høy vekst, inkludert navn på megacap-teknologi som Tesla Inc., Microsoft Corp og Facebook Inc., var lavere.

Andre steder presterte långivere Bank of America Corporation og Wells Fargo & Co. godt da rentene steg.

I mellomtiden har en britisk studie funnet at Novax Inc. Govt-19-vaksinen er 96% effektiv mot den opprinnelige versjonen av viruset. Imidlertid var denne vaksinen 86% effektiv mot den britiske varianten og bare 55% effektiv mot den sørafrikanske fiberen.

Covit-19-vaksinen fra Astrogeneca PLC og University of Oxford ble avviklet i Thailand på grunn av blodpropp hos noen mottakere. Vaksinen er forbudt i åtte europeiske land, inkludert Norge og Danmark.

I inntekter, Ulta Beauty Inc. Wall Street rapporterte at kvartalsvis inntjening og inntjening oversteg estimatene, men de skuffende helårsretningslinjene mellom engstelig maske og sosialdistanseordrer vil forbli på plass til 2021. Selskapets administrerende direktør Mary Dillon trekker seg i juni, og blir erstattet av president Dave Kimble.

Blant råvarer var West Texas Intermediate råolje nede i 10 cent til $ 65,92 fatet og gull var på $ 22,20 til $ 1,700,40 en unse.

READ  Bitcoin marca un nuevo récord histórico por segundo día consecutivo

Få Fox Business ved å klikke her

De europeiske markedene var nede da Tysklands DAX 30 falt 0,75%, Storbritannias FTSE 100 falt 0,14% og Frankrikes CAC 40 falt 0,11%.

I Asia økte Hongkongs Hong Kong Sheng-indeks med 2,2%, Kinas Shanghai Composite Index og Japans Nikkei 225 økte henholdsvis med 0,47% og 1,73%.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *