Bill Murray sier at han var skuffet over å skape Ghostbusters

Bill Murray sier at han var skuffet over produksjonen av Ghostbusters 2 og at studioet “brakte den originale rollebesetningen under falske påskudd” i et intervju på Santa Barbara International Film Festival. Konflikt), Sa Murray opprinnelig at han var “veldig motvillig” til å gjøre Ghostbusters 2, og at han var “ute” av studioet:

“Jeg vet ikke [director Ivan Reitman] Sett den opp, men de tok oss alle sammen igjen i ett rom, faktisk, vi hadde ikke vært sammen i ett rom siden filmen kom ut, og det var så gøy å være sammen. […] De kom alle sammen, og de kom på en historieidee. Jeg tenkte: “Hellige ku, vi kan gjøre den jobben.”Problemet er ifølge Murray at ideen bak historien aldri materialiserte seg. “De fikk oss konsekvent under falske foregivelser,” sa Murray. “Harold hadde denne fantastiske ideen, men da vi måtte skyte den, satte jeg meg inn og sa:” Hva i helvete er dette? Men vi skjøt det allerede, så vi måtte finne ut hvordan vi kunne implementere det. ”

Murray sa at han likte den første filmen mer enn den andre, “Jeg liker den andre mer enn den første, bare fordi det første kuttet er dypt. Vi var i New York, vi er veldig rotete i New York i to måneder, men vi hadde det veldig gøy.”

Bill Murray vises i Ghostbusters After Life, en live-serie av Ghostbusters og Ghostbusters 2 som starter senere i år. Murray berømmet manuset i januar 2020 og sa: “Det er mye følelser. Det er mange familier, det er veldig interessante linjer.

READ  Rebel Wilson provoserte 20 år med selvforakt for sitt 40 pund vekttap

Jordan Oloman er frilansskribent ved IGN. Følg ham på Twitter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *