Bill Neville: Inter Miami bekrefter tidligere britisk kvinnesjef som ny hovedtrener | Fotballnyheter

Bill Neville er bekreftet som den nye hovedtreneren til MLS-siden Inter Miami.

43-åringen forlot sin rolle som hovedtrener i England mandag og kunngjorde sin avgang om sommeren flere måneder tidligere enn opprinnelig planlagt. Sarina Wickman Fange.

England vil nå bli utnevnt til midlertidig hovedtrener til Wickman ankommer ombord etter OL neste sommer, og en rekrutteringsprosess er allerede i gang etter avgangen til Nevilles assistent Rehane Skinner, som ble Tottenhams kvinnesjef i november.

Inter Miami, eid av Nevilles tidligere England-lagkamerat David Beckham, delte med manager Diego Alonso tidligere denne måneden.1:28

Sue Smith sier at Bill Neville «brakte en vellykket tankegang» til England-kvinner, og bekreftet FA at han forlot rollen som hovedtrener før han ble forventet å ta ansvaret i Inter Miami.

«Dette er en veldig ung klubb med mye løfte og reversering, og jeg skylder meg selv, spillerne mine og alle rundt meg å utfordre utviklingen av en konkurransedyktig fotballkultur, og vi kan alle være stolte,» sa Neville.

«Dette fantastiske fotballelskende markedet fortjener jevn ytelse og et vellykket tankesett, og jeg ser frem til å komme på jobb.»

Inter Miami, eid av David Beckham, endte 10. på MLS East Conference forrige sesong.
Bilde:
Inter Miami, eid av David Beckham, endte 10. på MLS East Conference forrige sesong.

Når han snakket om Nevilles ankomst, utnevnte Beckham Chris Henderson som Chief Football Officer (CSO) og Sports Director, og sa: «Jeg er veldig fornøyd med lederteamet vi grunnla for å lede laget når vi snur siden. Vår åpningssesong og Chris og Bill ser frem til å bli med oss ​​snart.

«Jeg vet siden vi begge var tenåringer på Manchester United Academy. Vi deler et fotball-DNA trent av noen av de beste lederne i sporten, og disse verdiene er de jeg alltid ønsket å kjøre gjennom klubben vår.

“Phil har dyp erfaring i fotball, er spiller og trener på klubb- og internasjonalt nivå, og gjennom karrieren har han jobbet med noen av de beste lederne og spillerne i sporten.

“Som person kjenner jeg hans kvaliteter, hans verdighet, hans lojalitet og ærlighet – og hans utrolige energi og arbeidsetikk.Bill Neville0:39

Tidligere England-pioner Liane Sanderson mener at avgangen til Bill Neville har forlatt løvene i en vanskeligere posisjon enn Sarina Wickmans ankomst om sommeren.

«Alle som har spilt eller jobbet med Billu vet at han er en naturlig leder, og jeg tror det er riktig tid for ham å bli med.»

Forrige sesong ble MLS 10. av 14 lag på Østkonferansen.

READ  ‘Gjør et komplett inntrykk’ - Globe Schlumberger forklarer avtalen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *