Binance suspenderer produkt- og tjenestetilbud gjennom CoinQuora i Norge

Binance suspenderer produkt- og tjenestetilbud i Norge
  • Regnskap stoppet umiddelbart produksjon og tjenestelevering i Norge.
  • Det stopper også Norge fra språkalternativene på nettstedet.

Binance, den største kryptobørsen for markedsverdi, har kunngjort at den har avviklet sine tjenester i Norge. Selskapet stopper også Norge fra språkpreferansene på nettstedet.

Nylig har det vært press rundt hele verden om vilkår for kryptobytte. Som et resultat sa Finance at det ikke lenger tilbyr visse produkter og tjenester på det norske markedet.

Ifølge Finance, verdens ledende kryptobørs, basert på daglig handelsvolum, trer endringer i kraft “umiddelbart”. Gruppen kunngjorde nyheten på nettstedet deres fredag ​​27. august.

Ifølge kunngjøringen stengte Finance også det norskspråklige nettstedet …

Fortsett å lese på CoinQuora

Ansvarsfraskrivelse: Fusion Media Jeg vil minne deg på at dataene på dette nettstedet ikke er sanntid eller nøyaktighet. Alle CFD -er (aksjer, indekser, futures) og valutakurser tilbys ikke av børser, men av markedsførere, så prisene kan være unøyaktige og kan avvike fra den faktiske markedsprisen, dvs. at prisene er veiledende og ikke egnet for handelsformål. Derfor vil Fusion Media ikke være ansvarlig for eventuelle forretningstap du måtte pådra deg på grunn av bruk av disse dataene.

Fusion Media Ingen tilknyttet Fusion Media vil være ansvarlig for tap eller skade som følge av å stole på informasjon på nettstedet, inkludert kjøp / salg av data, sitater, diagrammer og signaler. Vær fullstendig informert om risikoene og kostnadene knyttet til handel med finansmarkedet, som er en av de potensielt risikofylte investeringsformene.

READ  - Ole vil kjempe igjen - VG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *