Bing kan chatte i stil med Trump, Gollum, Oprah og flere i «Kjendis»-modusen som Microsoft tester

, ny det fortsetter å forbløffe oss mens Microsoft fortsetter å forbedre det og injisere flere funksjoner i det. Nå viser en ny lekkasje at det Redmond-baserte selskapet tester et annet kreativt oppsett som vil gjøre chatting med Bing-boten morsommere i fremtiden: «Kjendis»-modus.

En av Bings nåværende testere delte avsløringen med datamaskin pipsom også var en av de første som oppdaget hemmeligheten Sydney, hjelper, venn og spill Ifølge rapporten er også Celebrity Mode for øyeblikket skjult for vanlige Bing-brukere, men chatboten kan bli bedt om å aktivere modusen for deg. Når den er aktivert, vil boten forklare funksjonen for deg.

«Bing Chat Celebrity Mode er en funksjon som lar deg chatte med en virtuell versjon av en kjent person, for eksempel en skuespiller, sanger eller idrettsutøver,» heter det i beskrivelsen av Bing chatbot. «Du kan stille dem spørsmål om deres liv, karriere, hobbyer, meninger, etc., og de vil svare på en måte som matcher deres personlighet og stil.»

På delte skjermbilder vil chatboten la deg sette den opp i stil med visse kjente personligheter ved å skrive #kjendis (kjendisnavn) eller #(kjendisnavn). Listen over kjendiser du kan dekke vil være begrenset (for eksempel Elon Musk, Tom Cruise, Taylor Swift, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Beyoncé, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Diddy, Barack Obama og Lebron James), men datamaskin pip bekreftet i sin egen test at Bing også kan etterligne fiktive karakterer, inkludert Sherlock Holmes, Gollum, Harry Potter, Batman, Elsa, Yoda, Gandalf, Darth Vader og Katniss Everdeen. Når chatboten er konfigurert til å etterligne disse personlighetene, vil den forsøke å gi svar i sin egen stil. For eksempel, når den ble satt til Gollum, prøvde den å svare på forespørsler på særegne måter.

READ  Sjekk dette eksklusive tilbudet fra MediaMarkt for å kjøpe AirPods 2 med rabatt

Interessant nok ser det ut til at Microsoft prøver å være litt forsiktige når det kommer til å utgi seg for politikere. Som nevnt i rapporten, må Bing ha blitt lurt til å etterligne politikere som Donald Trump og Joe Biden. Da han kom inn i tonen til nevnte menn, vel, overraskelse: han prøvde å høres ut som dem ved å si stygge ting om motstanderne.

Microsoft har ikke bekreftet om denne modusen vil bli implementert i den nåværende versjonen av Bing, men det ser ut til at den vil komme i tillegg til de tidligere rapporterte fire modusene som allerede er testet på boten. Som Bing påpekte i skjermbildene som ble delt i rapporten, kan en bruker deaktivere kjendismodus ved å skrive #Sydney, som er deres primære innstilling.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *