Bjørner signerer Dalton, men Seahawks handler Russell Wilson | NFL

Chicago Pierce signerer ett års avtale på ett år med tidligere Cincinnati Bengals Dallas Cowboys Quarterback Andy Dalton, sa hans agent Jeffrey Nally tirsdag.

Flyttingen har alt, men avsluttet forventningen Seahawks Business Seattle Russell Wilson, Han sies å være misfornøyd med laget som førte til to Super Bowl-opptredener. The Bears er et av fire lag med Dallas Cowboys, New Orleans Saints og Las Vegas Riders, og Wilsons agent sa at hans klient ville være villig til å bli med hvis han forlot Seattle. The Bears eier nå Dalton, Cowboys signerte nylig sin åpningskvartback Duck Prescott til en forlengelse, og de hellige har lønnsdekkproblemer og har hentet James Winston tilbake.

ESPN rapporterte tirsdag The Bears gjorde Wilson til en “veldig aggressiv rekvisitt”, men var ikke klar til å handle i Seattle. Wilson har også en seksjon i kontrakten som foreskriver at enhver virksomhet kan nedlegges veto.

Dalton signerer to senior quarterbacks for Bears på listen med Nick Foles. Det lukker nesten helt sikkert døren til ny signering av Mitchell Trubiski, det samlede utkastet til 2017.

The Bears så ut til å ha avklart følelsene sine for Trubiski før forrige sesong, da de kjøpte Foles fra Jacksonville og igjen takket nei til det femte årlige alternativet for 2021 på den prestisjetunge QB.

Andre steder har Trent Williams blitt den best betalte angrepsspilleren i NFL-historien, og nådde en kontrakt på seks år på $ 138 millioner. San Francisco 49ers, Hvorav .1 55,1m garantert.

Åtte ganger ble Pro Bowler allment sett på som den beste gratisagenten på markedet denne sesongen, men til tross for interessen til borgmestere i Kansas og Bears, snakket han om sitt ønske om å bli i San Francisco.

READ  Tyskland 1-2 Nord-Makedonia: Fire ganger verdensmestere lider sjokknederlag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *