BlackBerry selger mobiltelefon- og nyhetspatenter for 600 millioner dollar

Dette er den siste episoden av BlackBerry, den tidligere stjernen på telefonimarkedet, som lander i helvete i lang tid etter fremkomsten av smarttelefoner. kanadisk merke Legge merke til Den solgte ut sin patenterte portefølje for 600 millioner dollar.

Kjøper Catapult IP Innovations Inc. Kalles, den ble spesielt utviklet for å erverve disse intellektuelle egenskapene knyttet til mobilitet, meldingstjenester og trådløse nettverk. Dette inkluderer blant annet historisk brukte patenterte teknologier som deres tastaturer av BlackBerry-telefoner og deres primære funksjoner som BlackBerry Messenger-meldinger. Disse patentene ble brukt av RIM (tidligere BlackBerry’s) i en rekke juridiske kamper, hvorav den siste var mot Facebook Messenger i 2018.

Dette er Catapult IP Innovations Inc. «S faste mål er at dets advokater vil forsøke å «tjene penger på» patentene som er oppnådd ved å reise mulige søksmål mot alle som bryter disse teknologiene. Et «patent-troll» som de sier over Atlanteren. Av de 600 millioner dollar som ble forhandlet under avtalen, var 450 eid av Catapult IP Innovations Inc. Lånt av, vil umiddelbart bli betalt kontant til BlackBerry. De resterende 150 millioner vil ikke skje før om tre år.

READ  Norske landbrukspionerer bygger en tomt i Newport

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *