Blazblue, Guilty Gear, Ni no Kuni,…: alle titlene annonsert i Xbox keynote

Etter Nintendo og Sony var det Microsofts tur til å presentere nye produkter under en konferanse arrangert innenfor rammen av Tokyo Games Show. Muligheten til å se noen typisk japanske franchiser lande på Xbox-konsoller.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered og Ni no Kuni 2

Det er offisielt, Ni No Kuni-lisensen kommer til Xbox. Under Tokyo Games Show kunngjorde Bandai Namco utgivelsen av remasteren av den første episoden av Level-5s kultserie på Xbox-konsoller. Spillet vil også få sin umiddelbare debut i Gamepass-katalogen. Dette RPG designet av Studio Ghibli har vunnet over spillere med sin utmerkede kunstretning. Den første delen er tilgjengelig i dag. Den andre vil bli utgitt i 2023.

dangan ronpa v3

En annen overraskelse, kunngjøringen om ankomsten av den tredje delen av Danganronpa-serien på Xbox. De to første episodene av denne populære visuelle romanserien er allerede utgitt på Xbox, med den tredje som blir med i konsollkatalogen i dag og er tilgjengelig på Gamepass nå!

Blazblue Cross Tag Battle

En annen kunngjøring: Blazblue-seriens retur til Xbox. Cross Tag Battle vil lande på Microsoft-konsoller i 2023. Dette er den siste delen i franchisen. Vi vet imidlertid at utvikleren ønsker å få tilbake franchisen. Det kan derfor bli en forrett før ankomsten til neste del. Husk at Blazblue er en av de mest populære 2D-kampspillseriene.

feil girinnsats

Til slutt, den siste kunngjøringen, den om ankomsten av nok en kultserie med 2D-kampspill på Xbox. Guilty Gear Strive vil være tilgjengelig på Xbox våren 2023. Det er den andre Arc System Works-tittelen som vises under Xbox Premiere Event. Forlaget er kjent for sine mange 2D-kampspill. Derfor er det mulig at andre titler vil følge i 2023.

READ  Argeo lister over Euronext-vekst

_
Følg Geeko videre Facebook, Youtube Y instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *