Ble ildkysset utvekslet mellom Carol Bouquet og Vincent Lyndon ved avslutningen av filmfestivalen i Cannes? (Video)


Dette er bildet vi vil huske på avslutningsseremonien for filmfestivalen i Cannes 2022: Dette brennende kysset ble utvekslet mellom Carol bukett Og Vincent Lyndon. En omtrentlig oversikt over årets rangeringer. Det skal bemerkes at Gullpalmen ble vunnet av svenske Ruben Ostland for hans film «Without a Filter» og ble overrakt i to kategorier til Lucas Thond og Dortenne-brødrene fra Belgia. Men disse vinnerne ble mindre omtalt enn juryens formann Vincent Lyndon og skuespillerinnen Carol Bouquet, som kom for å overrekke prisen.

Carol dukket opp foran bukettbordet og skyndte seg å ringe Vincent Linden for en uventet forespørsel: «Jeg føler meg litt ensom Vincent, vil du ikke komme og kysse meg?» «En forespørsel om et kyss som tidligere ble utvekslet på scenen av et par skapt av Felix von Groningen og Charlotte Vandermirsh.» Det som skjedde … det er veldig rørende, kyssende «, påpekte den sjokkerte James Bond-kvinnen foran Vincent Lyndon.» Jeg kommer?», Og så til og med et sekund senere, Unaunted, reiste skuespilleren seg fra stolen og ba den 64 år gamle skuespillerinnen kysse ham lidenskapelig.

Årsakene som førte til dette kysset beviser at det ikke var fullt planlagt og iscenesatt. Dette er et spontant og ekte øyeblikk … noe veldig sjeldent på TV i dag.

READ  Kims overrasker internettbrukere ved å avsløre seg selv uten solbriller (bilde)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *