Ble Jean-Pierre Foucault sparket fra frøken Frankrikes presentasjon? Verten svarer

Forrige fredag, Her er det Jean-Pierre Foucault har annonsert at hun ikke vil være president for Miss France-konkurransen 17. desember 2023 på Chateauroux. I følge magasinet er den 74 år gamle vert «ble derfor utvist» Av den nye presidenten for Miss France-samfunnet. «Selv om han er veldig populær blant publikum, er han uatskillelig fra skjønnhetskonkurransen, han vil bli ansett som for gammel for showet av Alexia Laroche-Joubert, som ønsker å puste frisk luft inn i selskapet.» Mannen vil bli takket etter denne 2023-turneringen.

Jean-Pierre Foucault likte denne artikkelen på Virgin Radios radiobølger i en TF1-presentasjon fra 1995. «Den første informasjonen ble «avslørt», noe som betyr at Sylvie Delier og Alexia Laroche-Joubert alltid hevdet at det ble gjort etter gjensidig avtale, når noen andre ble utvist. Derav den første feilenHan startet. Andre viktige ting Her er det, og jeg vil gratulere dem oppriktig, det er ti år siden de annonserte at jeg skulle holde min siste presentasjon til Miss France. Så en eller annen dag vil de ha rett!» Kort sagt, en kunngjøring som fikk ham til å smile mer enn noe annet …

Marseille-programlederen, som har vært på TV en stund, ønsket imidlertid å svare på at seremonien for Miss France 2023-valget kan bli hennes siste. «Vi jobber i en verden av veloppdragne menn, og hvis det var tilfelle, ville jeg ha blitt informert om dette av Miss France-fellesskapet og TF1., som fortsatt må spise lunsj med Alexia Laroche-Joubert om emnet, ikke sikker på om hun fortsetter neste år. «Jeg vet ikke, hvert år bestemmer vi oss etter gjensidig avtale, og mitt budskap er å presentere Miss France 2023 i Chateauroux.Det er for tidlig å si noe om hva som vil skje om et år eller to.»Og «Hvem vil bli milliardær?» Avslutt alltid med en spøk: «D20 år, det er ikke meg!»

READ  Celine Dion lider fortsatt: hun bestemmer seg for å lure fansen (bilde)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *