Ble Vanessas scener skutt i et ekte fengsel? Hans oversetter Victor Daxer svarer

Victoire Dauxerre, Vanessas oversetter Morgendagen tilhører oss, fortalte Télé-Loisirs bak kulissene til karakteren hans i fengselet. Så celle sant eller usant?

Fortsettelse under denne annonsen

Denne torsdagen 25. mai i episode 1434 Morgendagen tilhører ossI TF1-serien tar Simon Leclerc, Vanessas advokat, drapsmannen inn i salongen og spiller det rettferdig og gråter over ordre om å myke opp dommerne før rettssaken hans. «Advokaten hennes gir henne litt dekning i den forstand at han vet hvordan rettssaken kommer til å gå. Han ønsker å holde straffen hennes så lav som mulig, så hun må lytte til strategien hans fungerer.» åpenbart for oss Seier DauxerreVanessas oversetter. Med ham er Vanessa litt mer beskjeden og organiserer selvfølelsen. Hun vil ikke sitte lenge i fengselet og vil finne Georges så snart som mulig. Hun adlyder ham og lytter faktisk til ham. Det var slik jeg spilte.». Men hvor ble disse fengselsscenene filmet?

I morgen er vår: Ble Vanessas scener skutt i et ekte fengsel? Hans oversetter Victor Daxer svarer

«Jeg filmet ikke i et ekte fengsel, men de gjorde om settene i studio. fortalte oss Seier Dauxerre. De gjenskapte et fengsel, og det var tydeligvis veldig interessant, for jeg så på dokumentarer om fengsler, jeg hørte på podcaster, og det er veldig likt. Å være i disse innstillingene var skummelt. Dessverre, fordi det er en daglig ting, må alt alltid gå veldig raskt, slik at du ikke får suge opp stedet for mye. Men de rekonstruerte et rom med et toalett, en seng, et skrivebord og et sted å møte advokaten hans.

Morgendagen tilhører oss : Det er ingen fengsel i settet

Seier Dauxerre Han avslørte hvordan han produserte Vanessas scener i fengselet: «Jeg så mye om rettssakene og forholdene til kvinner i fengsel. Det holder deg ikke der, det er sikkert, for ingen ønsker å bli sperret inne, men samtidig i Frankrike er det veldig eksepsjonelt fordi Det er en hel protokoll. Jeg ble overrasket over å se Vanessa sminke seg og gjøre håret hennes. Det var. Det er kosmetologer, frisører som kommer i fengsel. Kvinner jobber. Alt er reintegrert i Frankrike, noe som er flott. Det er bare 2200 kvinner i fengsel i Frankrike, og likevel er det ikke mange mordere i Frankrike. På den annen side er det lite sannsynlig at han sitter i Sète fengsel, men det kan ikke sies. Hun avslutter med et smil . Det nærmeste fengselet til Sète er Maison d’Arrêt de Villeneuve-lès-Maguelone, som ligger 20 kilometer unna.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *