Blockchain-prosjektet får grønt lys i Canada

Private equity-firmaet LIAN Group har videre demonstrert sin forpliktelse til å utvikle og investere i forstyrrende teknologier ved å kunngjøre en injeksjon på $ 12 millioner (USD) for å oppgradere et blockchain-datasenter i Canada.

Avtalen, som ble avsluttet denne uken, er et felles investeringsselskap med Bitfury som i fellesskap skal investere i oppgraderingen av et av sine viktigste datasentre i Three Hills, Canada.

Med en kapasitet på 16 MW som produserer mer enn 400 PH / S, forventes datasenteret å generere mer enn 3500 Bitcoin i løpet av levetiden. I tillegg til dette vil den bestå av en ny generasjon effektive maskiner fra gruveprodusenten MicroBT.

Denne kunngjøringen følger den vellykkede MAAS-oppgraderingen av et datasenter i Norge, som igjen var en hovedplan forhandlet av LIAN Group og Luxembourg-baserte Bitfury. Norge-nettstedet ble først annonsert i TechRound i fjor etter kunngjøringen om et nytt $ 35 millioner strategisk partnerskap med BitFury, en av de største private infrastrukturleverandørene i blockchain-økosystemet.

Oppdateringen i Canada eksemplifiserer en betydelig økning i driften for LIAN: “Vi i LIAN Group er nok en gang glade for å samarbeide med Bitfury om et prosjekt som vil generere tusenvis av Bitcoin og ytterligere tiltrekke seg investorer i dette rommet, og strategisk tiltrekke investorer. investorer til blockchain infrastrukturvirksomhet, ”uttalte Fiorenzo Manganiello, medstifter av LIAN Group.

«Vi ser flere investorer interessert i gruvedrift i Nord-Amerika,» sa Nessim-Sariel Gaon, medstifter av LIAN GROUP.

“Lønnsomheten ved gruvedrift har økt de siste 12 månedene, og de fleste gruvearbeidere bruker gruvebassenger i Asia, spesielt i Kina. Vi ser Nord-Amerika, og spesielt Canada, som også har høyere regelverksoverholdelse, som et mye mer kostnadseffektivt alternativ, ”la Gaon til.

Andre fremtredende kommentatorer har også kommentert LIANs avgjørelse: ”LIAN-gruppen bør hylles for å bygge et partnerskap som har gjort det mulig å oppgradere flere datasentre under utfordrende markedsforhold. Det er ikke mange aksjonærer som har hatt mot, dristighet og vilje til å investere i disse virksomhetene. Jeg er sikker på at fremtiden vil vise at LIAN er en visjonær i investeringsbeslutningene. Jeg er imponert over LIANs appetitt for risiko og kløktighetene i avtalen og håper inderlig at Fiorenzo og Nessim representerer en ny generasjon av unge investorer som er mer sofistikerte og innovative i sin investeringstankegang, ”sprutet Antoine Dresch, medstifter og administrerende partner i Korelya Hovedstad.

READ  Slutt på ventetiden for "Zelda"-elskere

Oppgraderingen på 12 millioner dollar for datasenteret begynner umiddelbart, og operasjonene forventes avsluttet i april i år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *