Blood Red: – Drama

På lørdag henrettet USA 12 millioner koronasaker, En million av dem er registrert bare de siste seks dagene. Mer enn 255 000 amerikanere har mistet livet. Dette viser perspektivet til Johns Hopkins University.

Dette er trolig en mørk milepæl for landet.

Nesten alle stater har nå rapportert om en rask økning i antall saker CNN Fredag ​​ble det satt ny døgnrekord i landet. I løpet av den tiden ble mer enn 195 500 nye tilfeller rapportert. Til sammenligning ble det rapportert maksimalt 77 100 nye tilfeller på en enkelt dag i sommer, ifølge undersøkelsen.

På fredag ​​registrerte det også det høyeste antallet innlagte koronapasienter innlagt i USA. På den tiden ble 82 100 amerikanere innlagt på sykehus, sa kanalen. I løpet av den siste uken er det rapportert mer enn 10.000 dødsfall i USA, mer enn det dobbelte av antall ukentlige dødsfall for en måned siden.

– Dramatisk

Denne utviklingen bekymrer Deborah Birks, en av landets ledende koronaeksperter. Han mener den kraftige økningen i infeksjon er «dramatisk».

– Det går fort. Det er enormt. Det som bekymrer meg er at det vil vare lenge, sier han til kanalen.

Rød alarm: I følge House Speaker Nancy Pelosi har USA en rød koronastatus. Video: Abby
Se også

Deborah Birks (64) og Anthony Fucci er blant de vanligste smittevernekspertene i USA under koronainfeksjoner.

Birks har blitt beskyldt for å ha gitt intern støtte og vitenskapelig beskyttelse til Trump-administrasjonens upålitelige syn på hvor godt landets koronarrespons har fungert. Men han har også fått kritikk fra presidenten.

Kritikk kom fra Trump

Da han i august sa at viruset var mer utbredt enn det var i mars, var ikke Birks spesielt populær blant presidenten. Trump gikk hardt Han kalte sin egen smittevernekspert for «patetisk»

READ  Norges produksjon av olje og gass i mars er noe nede

Trump ble smittet med koronaviruset i oktober, men har gjentatte ganger hevdet at USA kontrollerer epidemien til tross for en kraftig økning i infeksjoner.

– Veldig høy

Dagens utvikling bekymrer imidlertid en av sine egne koronaeksperter.

Økningen i infeksjon får også Esther Sue, en akuttmedisinsk professor ved Oregon Health and Service, til å reagere. Professoren mener at antall infeksjoner i USA kan være mye høyere enn det som er registrert fordi han mener mange ikke vil bli testet.

– Mange stater har mer enn 20 prosent positive testnivåer, noe som betyr at vi er langt etter i våre bekreftede tilfeller, sier han til kanalen.

Portforbud

Få til: I denne modellen vil du se hvordan du kan forhindre koronainfeksjon. Marte Nylacan Helset / Doppleted TV En idé fra Dawkens Nyheter.
Se også

Den kraftige økningen i epidemier i USA har nå tvunget mange byer til å gjeninnføre drastiske smitteverntiltak.

I delstaten California har det blitt innført portforbud fra 22.00 til 05.00, mens New York City har stengt skoler for 1,1 millioner studenter. Også i Chicago blir beboerne bedt om å bli hjemme.

Amerikanske tjenestemenn har også sett Innbyggerne bør forhindres fra å reise under neste ukes Thanksgiving-feiring.

– CDC anbefaler å ikke reise under Thanksgiving. «Det er ikke nødvendig, det er en sterk anbefaling,» sa Henry Valke, en lege ved US Centers for Disease Control and Prevention, CDC, til journalister torsdag.

Tøffe seks måneder

Smittet: 130 hemmelige tjenesteagenter sies å ha koronasykdom eller isolasjon fordi de har nær kontakt med noen med koronasykdom. Journalister: Marte Nylacan Helset og Waggard Quale / Doppleted TV.
Se også

Mange europeiske land opplever utbredte koronabølger Karakterisert av høye infeksjonsrater og dårlige dødelighetsrekorder. I forrige uke ble det rapportert at mer enn 29 000 mennesker i Europa døde av viruset Reuters.

– Europa er nok en gang i sentrum av epidemien med USA. Det er lys ved enden av tunnelen, men det vil være vanskelig i seks måneder, sa WHOs europeiske president Hans Gl க் ck på en pressekonferanse tidligere denne uken. Reuters.

READ  Enig om brexit-avtalen mellom EU og Storbritannia - NRK Urix - Foreign News & Documentaries

En øyeblikkelig vaksine er nå verdens største håp om å få slutt på infeksjon og kontroll.

Amerikansk vaksineprodusent Moderna og farmasøytisk selskap Pfizer Hevder å ha 95 prosent effektive vaksiner, og søkte om hastevaksinasjon i USA.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *