Blues vinner vennskapskamp i Norge

Dagen etter et klart baklengsmål mot Danmark (26-31) vant det franske laget en god vennskapsseier over Norge søndag i Trondheim (31-25). The Blues, som mistet alle ledere som var skadet eller i ro, bekreftet kvalitetene som ble sett i kampen dagen før for å dominere skandinavene som reddet mange nøkkelspillere, inkludert stjernen Sander Sachosen.

«Jeg er bare glad og stolt. Valentine Port annonserte den nye kapteinen. Lørdag var vi litt skuffet og vi dominerte hele kampen og det var tøft. Vi klarte ikke å fikse alt på 24 timer, men vi gjorde mye og alle hevet nivået på spillet sitt.

En utmerket Kevin Bonfoy (7 server) var fast foran forsvaret, med Blues som tok ledelsen i kvartfinalen (5-8, 13.) til tross for skudd fra tidligere elfenbensmann Siemen Peterson (4 mål). I en mye lykkeligere situasjon enn lørdag, scoret Kentin Mahe (3 mål) på distanse og Theo Monar (totalt 6 mål) var i tjueårene (10-15, 24.; 13.; 13.). -17 intervall).

I gjenopptakelsen avanserte Frankrike til et «1-5» (lags) forsvar med en Benoit-telling, noe som tydelig forstyrret den norske ballrotasjonen, men også etterlot store hull. Remy Desponet, som gikk inn i buret ved gjenopptakelsen, mottok oppgangen til Bonfoy, og signerte flere bedrifter mot motstanderskytterne (7 redninger). På kontringens kontring steg gapet til seks enheter (17-23, 42.).

To sterke keepere, den hardtslående amerikanske Minne

Helgens tredje debutant, Luke Toby, signerte sitt første mål i det blå og gjorde mest inntrykk på den amerikanske Minneapolis midtbanespiller (4 mål). Ved ankomst vant Blues-laget i speilet av nederlaget dagen før. I øynene til de mest eksperimentelle lagsystemene har ingen store avgjørelser blitt tatt siden denne uken, bortsett fra noen utmerkede personlige løfter, spesielt fra to keepere, Monar, Minne eller Carl Conan.

READ  En flaske frosne nyheter skyller utenfor kysten av Norge

“For alle disse unge spillerne er det en spesiell ære å spille Norge hjemme, og de var i stand til å svare,” Trener Guillo berømmet Gilly. Vi startet med kort distanse, med lite treningstid, og til tross for mye arbeid for å kunne skape mer sammenhengende ting. Vi er glade for å avslutte uken på denne høye tonen, og det er bra for fremtiden til dette utvidede Frankrike-laget. “

Med hjemkomsten av lederne møtes et helt annet fransk lag på Kreta 26. desember for å begynne forberedelsene til EM i Ungarn og Slovakia (13.-30. januar).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *