Bob Dole utnevnt til Chief Information Officer for Faith-Based Boutique Firm


Etter 41 år i virksomheten var det klart at tre måneder i pensjon var nok for Bob Dole. Den tidligere sjefkapitalstrategen ved TIAA-eide Nuveen Asset Management, som gikk av med pensjon i mars, er utnevnt av den religiøse investeringssjef Crossmark Global Investments som den nye investeringssjefen.

Bob Doll

Etter fire tiår arbeidet for selskaper som BlackRock, Merrill Lynch og OppenheimerFunds Inc. Dole kunngjorde sin pensjonisttilværelse i mars, men det tok ikke lang tid før han ble lokket ut i arbeidsmarkedet. I den nyopprettede CIO-stillingen vil Doll lede Crossmark investeringsteamet og være ansvarlig for å vokse og utvide selskapets investeringsprodukttilbud, med fokus på flere nye aktivt administrerte produkter. Han vil også gi ukentlig investeringskommentar på Crossmarks nettsted kalt “overveielser av land. “

“Vi er glade for å ønske Bob velkommen som vår nye investeringssjef,” sa Mike Kern, administrerende direktør i Crossmark Global Investments, i en uttalelse. “Han er en sterk posisjon og tankeleder blant investeringssamfunnet og vil bringe sin 41 år lange track record til vårt investeringsteam her på Crossmark.”

Før han begynte i Nuveen, hvor han ledet den store aksjekjeden, var Doll Chief Equity Strategist i BlackRock, og før det var President og CIO for Merrill Lynch Investment Managers. Før han begynte i Merrill Lynch, var han Chief Information Officer i OppenheimerFunds Inc.

Dole er best kjent for sin årlige liste over 10 spådommer, som han kom med over tre tiår. I sine spådommer spår han temaene som vil flytte markedene, pengepolitikken og økonomien. Dole vil jobbe fra et nytt avdelingskontor i Princeton, New Jersey, hvor han bor, og vil jobbe tett med sjefsmarkedsstrateg Victoria Fernandez, rapporterer direkte til Kern.

READ  Maduro sier at han er klar til å starte samtaler med den venezuelanske opposisjonen, formidlet av Norge

“Jeg er glad for å bli med i et selskap som opprettholder sine investeringsprodukter til høye etiske standarder og legger sine verdier i sin generelle forretningsmodell,” sa Dole i en uttalelse. “Det er sjelden du kommer over en så unik kultur, og jeg er spent på å fortsette reisen min i denne bransjen på en måte som også er viktig for det gode.”

Dole ble uteksaminert fra Lehigh University med en BA i regnskap og BA i økonomi, og tok en MBA fra The Wharton School ved University of Pennsylvania.

Relaterte historier:

Aksjemarkedet vil være flatt en stund, sier Bob Dole

Black Rock dukke: kjøpe aksjer; innhente den amerikanske økonomien; Helsevesen vinner

Bob Dole sier at den amerikanske økonomiske ekspansjonen vil være den lengste i historien

Merker: BlackRock, Bob Doll, Crossmark Global Investments, Merrill Lynch Investment Managers, Mike Kern, Nuveen, OppenheimerFunds, Victoria Fernandez

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *