Bokanmeldelse: “More Story: How We Came to Climate Change, Where To Go From Here” | Underholdning

Hope Zahren, en tryllekunstner og forfatter som forsket på og skrev “Bruk mindre, del mer”, begynte å skrive “The Story of More: How We Got to Climate Change and Where to Go”. Ønsker å samhandle med leserne.

Vi forbruker for mye og kaster bort, sier Zahren, og andre går uten. Men han mener det er mulig å bruke og omfordele jordens ressurser – og det er viktig for vår overlevelse.

“Ingen magisk teknologi har kommet for å redde oss fra oss,” sier han. “Å kontrollere forbruket vil være den siste testen i det tjueførste århundre. Den største utfordringen for vår generasjon er å bruke mindre og dele mer.”

Hun sa ikke at det ville være enkelt; Faktisk innrømmer han at det var “et forvirrende vanskelig forslag”.

Men han legger til: “Dette er den eneste sikre måten å få oss ut av dette rotet.”

Zahren er flink til å illustrere klimaendringskrisen, og han utmerker seg med å forestille seg relevante bilder. Kapitlene i boka, som han utviklet fra college-studiene, er gruppert i seksjoner om liv, mat, energi og jorden. Zahren er en dialogforfatter, og leserne lærer om familien hans, barndommen i Minnesota, hunden Coco og hans reiser til Norge.

Zahren regner seg som en amerikaner. Selv om vi bare utgjør 4% av verdens befolkning, bruker vi omtrent 15% av verdens energi og nesten 20% av elektrisiteten. Vi produserer 15% av verdens organiske avfall. 800 millioner mennesker er underernærte, og vi spiser mye.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *