Bokanmeldelse: ‘Passasjerer,’ Sane Quak | Bøker

I denne korte memoaret gjør Quake mange ting, og han gjør alt bedre. Han skriver de verste detaljene i sin opplevelse. Han forbedrer dette med en effektiv uttalelse for å forklare hva som skjer utover atriet. Han sammenligner livene til velstående hvite reisende med besetningsmedlemmene, mange fra Filippinene og Øst-Europa. Han revurderer livet sitt.

Skjelvet deltar når bølgene skylles sidelengs og passasjerene krøller seg sammen i baller – og mannskapet serverer dem regelmessig buffémiddager og rydder opp etter dem.

I et tiår av karrieren var reiseskriving vanskelig. (“Jeg overvant disse bekymringene for gleden av å se verden. I disse dager føles oppgaver … som å utsette før jeg begynner mitt virkelige voksne liv.”)

Han vurderer forholdet til sine koreanske foreldre – morens kamp mot kreft, farens traumatiske opplevelse å flykte fra Japan med båt etter krigen.

Han tenker på sitt 16-årige forhold til partneren Haynes og hvordan han ikke bare mistet interessen, men også moroa. “Er jeg virkelig redd for hjerterytmen for å virkelig leve?” Han lurer på. “Fryktet det fargene hvert valg jeg tok?”

Quack er journalist, og han tar godt notater i katastrofetider – ofte noe å gjøre. «Jeg vil ikke spre ordet om tabloider,» skriver han. Likevel, “Jeg begynner å innse at vitnesbyrd i kveld vil føre til en historie verdt en historie. Kanskje denne historien vil helbrede meg en dag.”

READ  Hvordan se Bezel Diamond League 2021

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *