Bokba, Lindelof og Shaw blir med Manchester United i treningsløp for Manchester Uniteds tur til Burnley

Paul Pogba, Victor Lindelof og Luke Shaw er klar til å reise til Burnley for Manchester United på tirsdag.

Hvis Ole Gunner Soulscars side tar minst ett poeng, blir de Premier League-ledere med 34 poeng, ett mer enn Liverpool, før de ankommer Anfield på søndag. Bokba, Lindelof og Shaw har ikke vært det siden lørdag Vinn tredje runde i FA Cup Watford og Solscar ble spurt om førstevalgstrioen ville møte Burnley og Liverpool. «Jeg stoler absolutt på Liverpool,» sa United-sjefen. ”Men jeg vet ikke om de vil lage Burnley, det er lettere trening [Sunday] Vi sees senere på mandag. ”

Til tross for Uniteds sjanser til å vinne topplasseringen, spilte det norske laget de neste to kampene for å teste lagets humør. “Vi var ikke engang halvveis i sesongen, og hver kamp Premier League En utfordring – de er prøvelser, ”sa han. “Hvert spill er en annen test. Watford – De ga oss en test. En test av Burnley. Liverpool er en annen. Du drar til Fulham, som er en rar test igjen. Ingen vil huske hvordan ligaopplegget var 12. januar 1221. ”

Seieren mot Watford kom tre dager etter at de tapte i semifinalen i Karaoke Cup I Manchester sist onsdag Solscar var glad for at United la avgjørelsen bak seg. «Vi har god fart – byen startet bra igjen etter skuffelsen,» sa Solscar. «Vi kom godt tilbake med en seier, og selvfølgelig vil vi bygge fart igjen. Hvis du kan vinne på tirsdag, er du trygg på å gå videre til neste kamp når du vinner to kamper over Bounce.

READ  — Vi må finne forholdene for en gruppe som lever godt.

Siden Sir Alex Ferguson gikk av med pensjon i mai 2013, har ikke United vært så nær lederne i januar som de har vært denne sesongen, selv om Soulscar har innrømmet at han fortsatt har en lang vei å gå. «Jeg synes det er flott at fansen vår er spent, de er fornøyde med hvor vi er, vi har denne lille spenningen,» sa han. «Men vi er ikke engang halvveis. Hver kamp mot Burnley, hver kamp mot Liverpool er uansett viktig. For meg er alle øynene mine på tirsdag, og så får vi se hvor vi er.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *