Bologna / Serie A / J33 / Juventus-Bologna (1-1) / Juventus snapper uavgjort mot SOFOOT.com

Juventus 1-1 Bologna

Mål: Vilahovic (90Og+4) Juve //​Arnanotive (52Og) Til Bologna
Eksosanlegg: Saumoro (84Og) Og medalje (84Og) Til Bologna

Bolognese Hara Giri.

Foran resultattavlen var Bologna svært nær rekord på Alliance Stadium mot Juventus. Det var før Sinisa Mihajlovic Menn, Rehabilitering og likevel ikke-eksisterende, kjærlighet på 9 og spilte siste minutter. Dermed vil den gamle kvinnen tillate remis i de siste øyeblikkene (1-1). Det ville til slutt være mindre skadelig for Bologna.

Duson Vilahovic, fast bestemt på å fange Zero Immobile i scoringsrankingen, startet kampen som vanlig: All Schus. Dessverre for serberen barberer hjelmskuddet tverrliggeren (12Og) For et av de sjeldne tilfellene i første omgang var feilene mer enn streik.

Heldigvis for supporterne ville andre akt vært mye lykkeligere. Takk til Marco Arnadovic for å ha ryddet Szczęsny med en fin krok, før du dyttet skinnet inn i den hule banen. (0-1, 52Og). En soldat som endelig hever Juventus til fronten igjen. Det er her ukasz Skorupski kommer inn. Den polske keeperen de Siglio (55) fra Bologna ble avgjørende i tilslaget.Og) Og en header av De Lict (58Og) Og når han blir slått, får Skoropsky hjelp fra posten sin etter å ha blitt truffet av en hjelm fra Danilo (56).Og) Og da målet var helt tomt, med tverrliggeren (81) på et skudd av Juan Quadrato fra kanten av feltetOg)

Det ville vært vanskelig å forestille seg situasjonen hvis Quadrato hadde sendt ballen i nettet. En ting er sikkert, Bologna ville ikke ha fullført kampen klokken 21.00. For mens den colombianske spilleren talte nederlagene sine, dro dommeren til VAR for å kontakte Morata i starten av kampen. Før Adama Saumaro ble alvorlig kastet ut, og deretter Gary Medal, sluppet løs etter å ha fornærmet dommeren og tatt denne avgjørelsen. I 11 løp mot 9, kastet Zhou alle styrkene sine i kamp og ristet nettet etter en akrobatisk meisel fra Morata, som ble kuttet av Vilahovic. (1-1, 90Og+4).

READ  Formel 1 | Red Bull: Marco har ingen problemer med F1-protokoller

Det er ikke nok å gi et smil til Juventus som gikk glipp av muligheten til å klatre på pallen. Kan også si farvel til temaet.
Juventus (4-3-3): Szczęsny – De Sciglio (Keen, 86Og), De Lict (Ponuci, 59Og), Chillini (Sandro, 75Og), Bellegrini (Zakaria, 59Og) – Quadrato, Danilo, Robiote – Dipala (Bernardeci, 59Og), Vilahovic, Morata. Trener: Massimiliano Allegri.

Bologna (3-5-2): Skoropsky – Soumaro, medalje, teater – Hickey, Soriano (Cassius, 74)OgDominguez, 87Og)), Shouton, Swanberg (Abhisher, 74Og), Dijks-Arnadovic (kreditt, 65Og), Orsolini (Boniface, 87Og) Trener: Miroslav Tanzka.

  • Serie A-resultater og nivåer
    N / A

  • Legg att eit svar

    Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *