Bør AstraZeneca kjøpes etter positive vaksine nyheter?

Når vi ser på nyhetene de siste ukene, bør nyhetene sees på som kompliserte. Først begynner mandag morgen med gode nyheter. AstroGeneca (AZN) har kunngjort testdata fra den amerikanske studien for Govit-19-vaksinen (som allerede er godkjent for bruk i mange land), noe som indikerer en 79% effektivitet for symptomatisk kovaginforebygging og 100% effekt for å forebygge død eller alvorlig sykdom.

Selskapet sier at det er klar til å rulle ut 13 millioner doser i USA og forventes å sende inn en innlevering til FDA i løpet av de kommende ukene for “nødbrukstillatelse”, og hvis den blir gitt, vil den være den fjerde vaksinen i USAs arsenal, som inkluderer allerede messenger Moderna (MRN) .A) og RNA vaksiner utviklet av et felles Pfizer (PFE) / BioNtech (PNTX) selskap, samt adenovirus vaksine produsert og distribuert av Johnson & Johnson (JNJ). AZN-kandidaten er basert på adenovirus, som er avledet fra sjimpanse-coronaviruset, som antas å være veldig likt SARS-CoV-2-viruset som forårsaker viruset.

Fordi USA er mer avansert i vaksinasjonsrater enn andre deler av den utviklede verden, og slike kampanjer ennå ikke har begynt i mindre utviklede områder, bruker USA AstraZeneca-vaksinen i stedet for å støtte global distribusjon for utbredt hjemmebruk.

Trøbbel?

Det er spørsmål. Den amerikanske studien, eller minst 32 449 personer, fant at vaksinen ble godt tolerert. Denne gruppen ble studert for det som er kjent som “trombotiske hendelser” eller mer presist … hjernetrombose. Studieovervåkingsteamet fant at 21 583 personer som fikk minst en dose av vaksinen ikke hadde høy risiko for slike hendelser.

Som vi vet, har sjåføren av vaksinasjonsprogrammet for vaksinekontinentet Astrogenega over hele Europa, mange land i hele EU sluttet å bruke AZN-vaksinen i strid med vaksinasjonsraten på 2% til 3%, med nye infeksjonsrater som igjen øker i noen land. Det har vært minst 30 tilfeller av CVSD eller cerebral venøs sinustrombose over hele Europa blant nylig vaksinerte individer, de fleste av dem unge kvinner.

READ  Uorganiske materialer for produksjon av nedstrøms grafitt JV

På den ene siden er det studier som viser at de som er vaksinert ikke har en statistisk signifikant økning i blodpropp enn de som ikke er vaksinert. På den annen side fortalte to separate team medisinske forskere, ett i Tyskland og et i Norge, Wall Street Journal sist fredag ​​at de hadde identifisert en mekanisme der vaksinen kan føre til at disse blodproppene forekommer i sjeldne tilfeller. En positivitet er at selv om disse forskerne har rett, kan denne tilstanden kunne behandles.

Noen deler av Frankrike og Italia gikk tilbake til sosiale og økonomiske lockouts i forrige uke. Tyskland, Frankrike og Italia har gjenopptatt bruken av vaksinen, mens skandinaviske land som Norge, Sverige og Danmark kvier seg for å gjøre det.

Leserne vil lett se at AZN er i en gradvis priserosjon siden det gikk dårlig i fjor sommer. Nivå 46-nivå er interessant, med Fibonacci som trekker 61,8% av aksjens bevegelse gjennom sommerens topp fra det lave nivået i mars 2020, og dette nivået fungerer nøyaktig for de som søker støtte tidligere denne måneden.

Kan jeg kjøpe dette navnet nå? Nei, fordi jeg allerede har et medikament på lageret, fungerer det ikke bra, men gir et godt utbytte. Det ville være Pfizer. I løpet av de siste seks månedene har PFE fått dårlige 4%, men andelen betaler 4,4%. AZN betaler godt 3,9%, men aksjen har falt 9% i løpet av det samme halvåret.

Penger, tror jeg, er bare et konsept, alt som må gjøres på dette tidspunktet er arbeid med biotex og (tilsynelatende) komplett messenger RNA-teknologi. Det er moderne og det er bioteknologi. Det kan være et plugin, men dette tenker jeg, men Messenger RNA-teknologi handler ikke bare om hvordan vi bekjemper cowpea i morgen, det handler om hvordan vi kan bekjempe alle koronavirus neste dag, kanskje en dag … sykdom. Periode. Pfizer og AstraZeneca er fine for en utbyttebok. Til tross for den utrolige volatiliteten i daglige priser, bioteknologiene som utgjør testteknologi så langt, tror jeg jeg vil gjerne investere i. Jeg ble fortalt at det ikke var som å selge Pfizer.

READ  Hydro piloting energisparende resirkuleringssystem av aluminium

PS – Hvis du virkelig vil kjøpe AZN, tror jeg du vil få en ny sprekk for sprekk 46. Denne kampen er kortsiktig kritisk med et 50-dagers enkelt glidende gjennomsnitt.

Få et e-postvarsel hver gang jeg skriver en artikkel for ekte penger. Klikk på “+ Følg” ved siden av filen min for denne artikkelen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *