Boris Johnson, ved siden av 95-åringen, ble irettesatt for ikke å ha på seg maske

Den britiske statsministeren har blitt kritisert for å ha tatt et bilde uten maske nær en kjent biolog på Cop26 i Glasgow.

Studietid: 2 minutter

LBoris Johnson, den britiske statsministeren, ble kritisert for å ha blitt fotografert nær den berømte biologen David Attenborough, 95, på klimatoppmøtet (COP26) i Glasgow, Skottland.

Biolog og TV-produsent David Attenborough er mest kjent for sine mange prisbelønte naturdokumentarer sendt av den britiske kanalen BBC. Boris Johnson stilte på bilde med ham uten å ha på seg maske. Dette bildet vakte oppsikt i nettverkene og provoserte en del kritikk.

“Hvordan sier du at du virkelig bryr deg om andre?” “, En bruker snakket på Twitter.” Du burde skamme deg Boris Johnson. “

Boris Johnson konfronterte opprøret gjennom den amerikanske nyhetskanalen CNN, men ordene hans lyktes egentlig ikke med å overbevise ham, sier Head Lotte News: “Jeg bærer en maske på begrensede steder med folk jeg ikke har snakket med. Normalt … er det opp til folket å bestemme selv om de er i rimelig avstand fra hverandre.” Det er det anstendige å gjøre, og det bør ende der.”

READ  Varsler snakker om UFOer, sier Pentagon prøver å miskreditere ham UFOer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *