Boris Johnsons avsløringer: «Tyskland håper å beseire Ukraina raskt»

Han er ikke lenger lederen av Storbritannia, men det hindrer ikke Boris Johnson fra å bli snakket om konstant. Og hans siste intervju med CNN motsier ham ikke.

Den tidligere britiske statsministeren avslørte noen overraskende hemmeligheter der. Faktisk vendte Boris Johnson tilbake til konflikten i Ukraina og dens begynnelse. Han forteller at rett før krigsutbruddet 24. februar trodde Tyskland og Ukraina at det hele ville gå raskt over. «Tap og dø fort»Så ikke kom i konflikt.

Profil av tidligere britisk president: «Jeg kunne ikke støtte det, jeg trodde det var en katastrofal måte. Men jeg kan forstå hvorfor de tyske lederne tenkte og følte slik.». Han nevner spesifikke økonomiske årsaker, som allerede har bekymret tyske myndigheter sterkt.

Merk at Tyskland ikke var det eneste landet isolert av Johnson. Han tar saken om Italia, som erklærte ikke-samarbeid, på grunn av landets avhengighet «stor» For russiske hydrokarboner. Frankrike, hun «Ønsker ikke å innse alvoret i situasjonen»Boris Johnson legger til.

Men uten å overdrive disse statene, gleder den tidligere britiske statsministeren spesielt det faktum at endelig alle europeiske land var i stand til å bli enige og innføre økonomiske sanksjoner mot Russland. «Jeg er veldig takknemlig for måten EU har håndtert sitt svar på konflikten. Europeiske land har stått sammen. Sanksjonene vi har tatt er veldig tøffe.»Han sier.

Men hva forårsaket denne svingen? «Det som skjedde var at alle – tyskerne, franskmennene, italienerne, alle sammen, så at (USAs president) Joe Biden – ikke hadde noe valg. For du kan ikke forhandle med denne fyren (Red.anm.: Vladimir Putin). Nøkkelpunkt .»sier Boris Johnson.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *