Bortsett fra Thorgan Hazard, ønsket Anderlecht å bli enda sterkere

Anderlecht og dets sportsdirektør Jesper Fredberg vil ha hatt et ganske stille sommer overgangsvindu i starten… før de gradvis intensiveres og ender i en kanonkule.

Mauves vil ha gjort ikke mindre enn 12 overganger denne sommeren. Blant dem, ikke minst. En viss Thorgan Hazard ble med i Anderlecht-rekkene på slutten av overgangsvinduet.

Til tross for dette siste mesterslaget, forklarte sommerens nøkkeloverføring i Belgia, sportsdirektør Jesper Fredberg, også at de leter etter en sentral forsvarsspiller i overgangsvinduets siste time. Janik Westergaard var spesielt målrettet. Til slutt vil ikke Mauves erstatte den 12.

Det er vanskelig å finne noen med den rette profilen, sa Jesper Fredberg i kronikken.Head Ladsday News. «Egentlig var vi på utkikk etter noen gode nok til å erstatte Vertonghen eller Debast umiddelbart i tilfelle skade. Men på den annen side bør denne spilleren være på benken til Vertonghen og Debast er tilgjengelig. God form, så det er bedre å se på de eksisterende alternativene i sentrum.»

READ  Champions League - Clement etter tap mot Leipzig: "Dette er mitt ansvar"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *