Branner fortsetter å brenne i Sørvest-Europa, og et rødt varsel er sendt ut i Storbritannia

Sørvest-Frankrike og den iberiske halvøy ble rammet av ødeleggende branner og brennende temperaturer fredag, mens lenger nord gikk Storbritannia i rødt varsel, i frykt for at det kunne toppe 40 grader neste uke.

Denne hetebølgen er den andre på en måned. Spredningen av disse hendelsene er et direkte resultat av global oppvarming, som øker intensiteten, varigheten og frekvensen av klimagassutslipp.

7700 hektar i Frankrike har blitt en røyksone

På grunn av den intense varmen har to branner brent rundt 7700 hektar siden tirsdag. Sørvest i FrankrikeEn av de sørlige Bordeaux «Kriminell avhandling«nå»Privilegert«Den andre er i skogen støttet av Pilat Hills, som er et veldig turistmål.

«Her var det branntunneler og man måtte tenke seg en ildkule«, sa AFP-sjef Laurent Dellac, i tale fra La Teste-de-Buch. Brannen, som mobiliserer tusen brannmenn, har ført til evakuering av 11.000 mennesker siden tirsdag.

Det føles post-apokalyptisk, faktisk, det faller overalt, på biler, det er urovekkende

«Jeg har aldri sett dette, det føles postapokalyptisk, faktisk faller det overalt, på biler, det er urovekkende.«, sa Karyn, en innbygger i Kazaks, torsdag, kort før den forebyggende evakueringsordren av denne landsbyen nær Dune of Pilatus.

Et tog som gikk forbi torsdag ettermiddag forårsaket gnister og en annen brann spredte seg (unødvendig) til 1205 hektar sørøst, nær Avignon.

READ  Giuliani selger videoer på cameo for $ 199 etter at Trump -kampanjen sluttet å betale ham

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *