BRAV-M i Hanauna: Politimester åpner etterforskning og tar rettslige skritt

«Innledende elementer til vår disposisjon tyder på at disse mennene ikke er medlemmer av BRAV-M (Brigade for Suppression of Violent Activities – Motorcyclists),» skrev politihovedkvarteret (BP) i en tweet.

«Politisjefen åpner imidlertid en administrativ etterforskning og beslaglegger påtalemyndigheten i republikken Paris,» la PP til.

C8-kanalen sa til AFP lørdag morgen at «vi fikk fire politifolk. En av de fire ble sparket i desember.» «Det ble avklart i sendingen at ikke alle var en del av BRAV-M,» la kanalen til.

Ifølge flere kilder som er kjent med saken, dukket mannen, ved navn Cedric, opp som talsmann for Settle og ble stasjonert i Seine-Saint-Denis før han ble sparket. Han var tilknyttet den høyreekstreme klassifiserte fagforeningen FPIP (National Federation of Independent Professionals of the Police).

På fredag, i Touche pas à mon poste (TPMP) arrangert av Cyril Hanouna på C8, ble fire personer (tre menn og en kvinne), ansiktene deres tilslørt, en svart hette på hodet og stemmene modifisert, merket med et oransje forkle. . Politi på plass, noen utgir seg som BRAV-M-medlemmer.

«Vi ønsker å gjøre en liten avklaring, vi har blant oss medlemmer av BRAV-M og medlemmer av spesialstyrker som griper inn for vedlikehold av orden og vi har gjort dette hele vår karriere,» sa en person på tallerkenen. Mennesker.

Ingen er imidlertid medlem av BRAV-M, ifølge kompatible kilder som er kjent med saken. Den ene er stasjonert ved Yvelines, den andre i Val-de-Marne og jenta ved Seine-Saint-Denis. Disse tre mennene var nær Cedric.

Medieregulator Arcam sa til AFP lørdag morgen at den var «fanget av publikum». Myndigheten vil i henhold til sin «vanlige praksis» «se nærmere på den aktuelle ordren og gi råd om det samme om nødvendig».

READ  France News: Marine Le Pen stenger Emmanuel Macron - ny avstemning | Politikk | Nyheter

C8 (en kanal fra Canal+-gruppen kontrollert av den konservative milliardæren Vincent Bolloré) har blitt festet flere ganger av Arkham for kontroversielle show av Cyril Hanouna.

I begynnelsen av februar ble C8 bøtelagt med 3,5 millioner euro etter fornærmelser slengt direkte av stjerneverten mot LFI-nestleder Louis Boyard i november.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *