Brettspill Kingdom Come: Deliverance lanserer sin crowdfunding-kampanje

Warhorse Studios, Brettkubator Og Hovedsak Vi er glade for å lansere deres crowdfunding-kampanje i dag Kingdom Come Deliverance – Brettspill Via Gamefound. Det hele startet i et førstepersons videospill, men i dag Cassidy Har som mål å bli et ekte brettspill ovenfra og ned. For dette, Warhorse Studios Samarbeid med Checker Board Game Creators Brettkubator, for å bringe dette kritikerroste historiske rollespillet til live, men i en verden av terninger, tokens og taktiske nettbrett. Under brettspillet Kingdom Come: Liberation Ved å dele noen steder og karakterer med det originale verket, forteller det sin egen historie her sammen med videospillet, som kan sees på som en etterfølger eller til og med en spin-off som deler det samme universet.

Brettspillkampanje Kingdom Come Deliverance – Brettspillet Allerede lansert og kan finnes på Gamefound: Her

En ny trailer viser den samme oppslukende opplevelsen som mer enn 5 millioner spillere har hatt glede av. Cassidy. Fans vil oppdage en fantastisk levende verden, med spesiell vekt på beslutninger som skal tas, historiefortelling og fordypning. Forbered sverdet ditt … og til slutt, terningene dine!

Om Kingdom Come: Deliverance – Brettspillet

Kingdom Come: Deliverance – Brettspillet Et samarbeidsspill for 1 til 4 spillere som tar deg gjennom 15-personers Bohemia.Th århundre Opplev en dybdegående historie og karakterskapingssystem inspirert av det velkjente «You Are What You Do». Velg mellom 4 forskjellige karakterer og nivå dem opp, hver med forskjellig statistikk og evner. Å finne, kjøpe og dele byttet ditt vil hjelpe deg i din dødelige søken etter informasjon og bestemme fremtiden til en hel nasjon! Spillet tilbyr forskjellige kampanjer med forskjellige eventyr, alle der mobilappen tar seg av fremdriften til den inkluderte historien, slik at spillerne kan fokusere på oppdragene sine. Ingen magi, ingen drager, ren opplevelse Cassidy…. Men gjennom brettspill!

READ  Denne fantastiske bipolare roboten kan gå, fly og være på et skateboard

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *