Brexit fiskeavtale: Storbritannia signerer historisk fiskeavtale med EU og Norge for Nordsjøen Politikk | Nyheter

Britiske fiskere kunne øke fangsten av Hodags og hvite under en avtale som ble nådd etter forhandlinger med Storbritannia som en uavhengig kystnasjon. Tidligere har EU alltid hatt slike samtaler på vegne av Storbritannia.

Storbritannia har spilt en nøkkelrolle i forhandlingene, inkludert å akseptere fiskerigrenser for Coat, Hotdog, Blaze, Whiting, Herring og Syd for å sikre at aksjene forblir stabile i årene som kommer.

Avtalen er verdt 4 184 millioner dollar for den britiske økonomien.

Som svar på nyhetene sa fiskeriminister Victoria Brentis: ”I dag har vi vellykket avsluttet de første trepartsfiskesamtalene mellom Storbritannia, EU og Norge.

“Som en uavhengig kyststat er vi forpliktet til å forvalte fiskeriene våre på en bærekraftig måte, til fordel for fiskeindustrien i Storbritannia og vårt marine miljø, nå og i årene som kommer.”

Les mer på Brexit Live-bloggen vår

Den skotske statsråden David Dukit la til: “For første gang på flere tiår har vi avsluttet de første trepartssamtalene med EU og Norge som en uavhengig kystnasjon.

“Denne effekten gjenspeiler en økning i den totale tillatte beholdningen av noen viktige aksjer for Skottland – som hyse og hvilling.

– Det er også inngått avtaler for å beskytte den langsiktige troverdigheten til noen andre viktige aksjer som GATT.

“Vi er forpliktet til å støtte industrien og være en forkjemper for kystsamfunnene våre på verdensscenen.”

EU, Barosøyene og Norge er i pågående bilaterale samtaler for å bekrefte muligheten for tilgangsordninger og kvoteutveksling.

Trepartsfiskesamtaler mellom Storbritannia, Norge og EU foregår på årlig basis, ettersom internasjonale partnere sørger for at deres fiskesamfunn kan fortsette å fange i Nordsjøen uten å forårsake uopprettelig skade på det marine økosystemet.

READ  Farvel til Jorns mor vil rense hjertet

Ikke gå glipp:
Boris Johnson begynner å fullføre India $ 23 milliarder handelsavtale [INSIGHT]

Våre EU-venner for å saksøke Storbritannia får fargene på ekte mobbing [COMMENT]
Powit begynner med subtil graving når Gov. Jobs rydder linjen i EU [REACTION]

Da andre skapninger i Nordsjøen ble reddet, ble mengden hodokine som kunne fange opp til 19 prosent for bleking, økt til 20 prosent.

Reduksjon i størrelsen på Nordsjø-koden, Blaze, Sydney og Herring sammenlignet med det som ble avtalt i 2020.

I følge tjenestemenn har Storbritannia presset på for strengere fiskegrenser.

Statsminister Boris Johnson har gjort miljøet til topprioritet for sin administrasjon, med Storbritannia som vert for FNs COP26-klimatoppmøte i Glasgow senere i år.

Imidlertid kritiserte en ny koalisjon av miljøgrupper kalt Greener UK i går regjeringen for ikke å bruke Brexit for å styrke sine miljøforpliktelser.

Koalisjon, som inkluderer naturforhold, RSPP og veldedighetsorganisasjon Client Earth. Regjeringen har advart om at luftforurensning og vannkvalitetsbestemmelser vil være svakere enn de som er under EU-systemet.

De sier at miljøpolitikk vil bli sprengt i Storbritannia.

Sarah Williams fra Greener England sa: “Regjeringen har sagt at Brexit vil se forbedrede miljøstandarder, men at lover som beskytter mennesker og natur er svakere enn noen gang.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *