Brexit News Siste: EU-katastrofe når europeiske selskaper åpner London-kontorer Politikk | Nyheter

Regjeringen forhandler for tiden om et nytt “memorandum of agreement” med Brussel, som kan gi britiske selskaper mer tilgang til europeiske markeder. Ifølge den globale forretningsutvikleren Hillary Fordwich flytter allerede europeiske selskaper sin virksomhet til London.

Han fortalte RT: “Da det var et konsulentselskap for finansielle tjenester, for bare to måneder siden, i januar, utstedte det en uttalelse som sa at mer enn tusen EU-banker, forsikringsselskaper og kapitalforvaltere åpnet kontorer i London. Europeiske kunder.

“Så jeg tror du ser at disse EU-investorene og EU-selskapene også flytter til City of London.

”De gjør det uavhengig av om forståelsesavtalet er signert eller ikke.

“Det eneste som er som vanlig er at virksomheten foregår som vanlig.”

Foran folkeavstemningen i 2016 argumenterte resten for at Brexit ville ødelegge Londons finansielle servicesektor.

Det har vært rapporter om at noen britiske selskaper flyttet til Brexit etter Amsterdam, selv om antall jobber involvert antas å være lavt.

Den nederlandske divisjonen av aksjebørsen CPOE Europe og Euronxt Amsterdam handlet om lag b8 milliarder aksjer i januar, fire ganger i desember.

De aller fleste av disse er imidlertid konsentrert i aksjemarkedet, som har et lite volum og bare en liten innvirkning på jobbene.

Det er håp om at det i løpet av de neste ukene vil bli undertegnet et nytt forståelsesavtale som vil gi britiske finansinstitusjoner mer tilgang til europeiske finansmarkeder.

Treasury sa i en uttalelse i forrige uke: “Riktig tiltak må iverksettes av begge sider før MoU blir signert, men det forventes å bli gjort snart.”

Følg nedenfor for live oppdateringer:

07:55 Oppdatering: Michael fra EU fornærmet som sitt eget argument brukt mot ham – vaksinelinjen synker til et nytt lavpunkt

READ  La patrullera estadounidense llegará a puertos argentinos en enero para combatir la pesca ilegal

Charles Michael, sjefen for Det europeiske råd, ble ydmyket da hans egen oppfordring mot global vaksinegjennomsiktighet ble brukt mot ham.

I en ny vri på EU-vaksinelinjen sa den høye Eurogrod, “Få ditt eget hjem riktig” i stedet for å prøve å få til en global avtale om å reagere på epidemien.

Michael tegnet seg sammen med mer enn 20 verdensledere for å lage en internasjonal avtale for å håndtere fremtidig helseskrekk i kjølvannet av koronaviruskrisen.

På en pressekonferanse i morges sa en senior EU-tjenestemann: “For denne globale tilnærmingen til arbeid, trenger vi større åpenhet, større ansvarlighet og delt ansvar på den internasjonale arenaen.”

07:30 oppdatering: USAs handelsavtale etter brexit i fare da Joe Biden sint på Londons teknologiavgift

En toppøkonom har advart om at den pågående digitale skatteøkningen mellom Joe Biden og Boris Johnson kan true utsiktene til en avtale etter Brexit, ettersom trusselen om toll på britiske varer viser at forholdet til den nye administrasjonen er på en nedadgående spiral.

Keith Billbeam, en internasjonal økonomiprofessor ved Citi University i London, advarte om at den digitale serviceavgiften, innført i april i fjor, ville true en amerikansk Brexit-handelsavtale.

USA vil ikke ha 2 prosent inntektsskatt på digitale selskaper fordi mange opererer i Nord-Amerika, og president Joe Biden har truet med å kutte toll med 25 prosent på noen britiske produkter.

Storbritannia sier at digitale selskaper bør betale sin “rettferdige skatt”, men USA godtar den ikke og sier at avgiften er diskriminerende mot amerikanske virksomheter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *