Britisk journalist og brasiliansk ekspert savnet på Amazon: Mistenkt tilstår å ha begravet lik

«Vi mottok sjefens tilståelse (…) fra to av de mistenkte vi arresterte i natt, som beskrev i detalj hvordan forbrytelsen ble begått og fortalte oss hvor likene ble begravet, forklarte forbundspresidenten på en pressekonferanse. Amazonas statspoliti, Eduardo Alexandre Fondes, erkjente at den mistenkte hadde deltatt i «forbrytelsen», men spesifiserte ikke rollen sin.

«Utgravninger har blitt utført på stedet og utgravninger vil fortsette, men menneskelige levninger er allerede funnet,» la han til.

«Når vi kan verifisere restene av likene til Dom Phillips og Bruno Pereira, vil de bli returnert til familiene.»

Timer før kunngjøringen filmet TV-kameraer en av de to mistenkte som ble ført fra politistasjonen med båt til stedet for en politiransaking.

Den første mistenkte, Amarillo da Costa de Oliveira, en 41 år gammel fisker med kallenavnet «Pelato», ble arrestert 7. juni. Vitner sa at han så Tom Phillips og Bruno Pereira gå i høy hastighet da båten var på vei i samme retning før de forsvant.

Den andre mistenkte, Oseney da Costa de Oliveira, også kjent som «Dos Santos», ble arrestert tirsdag og er «mistenkt for å være involvert i saken», sa føderalt politi.

Søndag kunngjorde myndighetene oppdagelsen av de personlige konsekvensene av de to savnede.

Den britiske journalisten og brasilianske eksperten ble sist sett 5. juni under en tur til Jawari-dalen.

READ  Cara dør i en forferdelig krasj bare dager etter å ha hevdet at hun 'aldri hadde hatt en ulykke' på sosiale medier (VIDEO)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *