Britney Spears tar et tøft valg rett før hennes store comeback: «Jeg vil ikke leve i frykt»

Mellom Instagram og Britney Spears kan vi snakke om et kjærlighet-hat-forhold. Den 40 år gamle sangeren, som ikke nøler med å fremstå toppløs når stemningen tar henne, har akkurat tatt seg i hælene. Denne onsdagen ble popstjernen fritatt for vergemålet og deaktivert igjen den offisielle kontoen hennes.

Timingen er fantastisk. Faktisk vil Sam Askaris kone gjøre sitt store musikalske comeback denne fredagen 26. august. Britney Spears og Elton John vil bære sløret på den etterlengtede «Hold Me Closer», hvor det første utdraget ble utgitt på sosiale nettverk. Amerikaneren ble fanget opp i en ny familiefeide med eksen Kevin Federline og deres to sønner, og rettferdiggjorde valget hennes på sin egen måte.

«Jeg vil ikke leve i frykt slik jeg gjorde da jeg var ung, jeg vil ikke være så redd og redd. Jeg ber om å være trofast i Den Hellige Ånd og jeg håper den ånden er i barna mine også! !! Ja … jeg velger lykke og glede i dag»skrev han på Twitter.«Jeg lærer at hver dag er et blankt ark for å prøve å være et bedre menneske og gjøre det som gjør meg glad… Ja, i dag velger jeg lykke. Jeg sier det hver dag for å bli kvitt den bitre smerten. Jeg beklager at jeg har skadet meg selv og andre.» la hun til i en andre tweet.

READ  Ben Roberts: Skuespilleren som spilte i Derek Conway i The Bill dør i en alder av 70 år Ends & Arts News

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *