Brooke Jenk vinner baren og kommer tilbake til Union 4 poeng

Ignatius van der Brembt (42.) ble redusert til 10 på slutten av første periode etter rødt kort, og tok ledelsen gjennom scoringen, med Brugge-innbyggerne Nova Long (78.) og Federico som endret situasjonen på slutten av kampen. . Rica (82.)). Før det var Patrick Hrozovsky (49. og 72.) i favør av Jenk etter åpningsmålet til Hans Vanaken (35.).

De to lagene i liten form, uten den minste seier i november, viste seg på banen i Tsjekhov-arenaen: Jenkins månedlige rekord viste én divisjon og ett tap i ligaen og to divisjoner i Europa League. Brugeois hadde én divisjon og ett tap i ligaen og to drastiske tap i Champions League.

Begge lag nøytraliserte hverandre i starten av kampen. Tretti meter fra Ike Ugbos mål utløste Theo Pongonda et plutselig angrep fra venstre, det innlegget reddet Simon Mignollet. I prosessen befant Brandon McCall seg i en overlegen posisjon, og sviktet noen få centimeter fra kryssmålet sitt (18.).

I det 35. minutt fant Brugge starten: Nova Long krysset fra høyre, Hans Vangen dukket opp på stolpen og vant venstre skinn med seier (0-1).

I det 42. minutt scoret Ignas van der Brembt det andre gule etter et stygt angrep på Pongonda.

Jenk utlignet fra start med en corner (1-1, 49 ‘) etterfulgt av en suveren volley fra Patrick Hrozovsky.

Mike Tresser bommet på rammen i to slag fra inngangen til rektangelet (63. og 65.). Et nytt angrep fra Hrozovsky overrasket Mignolet, som bare kunne se skaden (2-1, 72.).

Til tross for mindreverdighetskomplekset i tall, klarte Brooke å endre situasjonen i løpet av få minutter. I det 78. minutt fullførte Long en bevegelse startet av Van Gogh, og ble fulgt av andre Brugge-stjerner som Rudd Wormer og Charles de Getteler (2-2, 78.) som begynte å spille 6 minutter tidligere. I det 82. minutt kom Federico Rica, i venstre hjørne sparket av Warmer, opp akkurat i tide og spilte på Limburg-merket, og sendte ballen inn i nettmaskene med hodet (2-3, 82.).

READ  Euro 2020: Østerrike er igjen for sent til å vinne en hardt seier mot Nord-Makedonia

Seieren lar Club Brugge gå tilbake til de 4 lengdene til Union Saint-Gillois, nummer to i ligaen for første gang siden 30. oktober, med 30 poeng. Jenk, som innrømmet det tredje baklengsmålet på rad, forblir på 10. plass med 21 poeng.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *