Burnley og Kompany tok endelig sitt første Premier League-poeng for sesongen

Etter tre hjemmetap for å starte Premier League-sesongen, reiser Burnley til Nottingham Forest mandag kveld, og starter Red Devil Orel Mangala, på kampdag 5 i Premier League. Han tjente sitt første poeng der etter 1-1 uavgjort.

Vincent Kompany startet bare en belgier på Clarets-siden: Amin Al Daghil. Mike Tresor, Hannes Delcroix og Manuel Benson startet på gjestebenken og Divock Origi på Forest-benken.

De forsvarende mesterne åpnet scoringen i den 41. gjennom den sveitsiske midtbanespilleren Zegi Amdoni (41., 0-1). Mangala fikk en advarsel i det 32. minutt.

Callum Hudson-Odoi utlignet (1-1) i det 62. minutt, og gjorde plass for Origi i det 71. minutt etter VAR-bekreftelse. Fem minutter senere debuterte Treasure for Burnley. I det 88. minutt kom Delcroix inn i kampen som en del av Kompanys side som erstattet Lyle Foster i ekstraomgangene og avsluttet kampen med ti mann.

Etter denne divisjonen ligger Nottingham Forest på 8. plass med 7 poeng (5 kamper). Burnley ligger på 19. plass med ett poeng på fire kamper. Luton, det eneste andre opprykkslaget, har ennå ikke tatt poeng denne sesongen.

READ  Richard Johnson: Fire ganger mester jockey kunngjør pensjonering | Racing nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *