Business Conversation ‘Key’ to Norwegian Ocean Success – reNews

Norsk vindkraftforening (NORWA) har sagt at økt dialog mellom norske vindturbiner og norske myndigheter vil være viktig for å akselerere veksten i norsk sektor.

Dialogen skal kartlegge hva som trengs på prosjektbasis, samt de aktuelle forretningsmodellene og forholdene for den aktuelle forretningsstrukturen, sa Norva i en statusstudie om videre utvikling av sjøvann i landet.

Studien sa at norske tjenestemenn også burde lære av erfaringene fra andre land som har utviklet sjøluftmarkeder i Nordsjøen.

Spesielt bør de se på hvilken innvirkning de har hatt på å sikre lisensiering av prosessfirmaet, lokalt engasjement og verdiskaping.

Myndighetene bør sørge for at det er mangfold av aktører i hele verdikjeden og planlegge å forbedre prosjektene drevet av utvikleren.

FoU-aktiviteter bør fremmes aktivt sammen med blokkutvikling.

Norge bemerket at både kraftproduksjon og teknologieksport representerer store inntekter for Norge.

Derfor er det “viktig for myndighetene å spille en aktiv rolle for å sikre Norges deltakelse i fora og for å sikre multilateralt samarbeid om kraftinfrastruktur og offshore fornybar energi.”

Foreningen sa at de “blant annet vil være aktivt involvert i å investere i Nordsjø-samarbeidet og presentere havet mulighetene som åpnes for åpningen av sørhavet i Nordsjøen.”

READ  Artmore Shipping bekrefter joint venture for å levere hydrogenbrenselceller

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *