Byrådet i Norge: Midlertidig politimester trekker seg Lokalt

“Når det gjelder deltidsstillingen (offiser), har den blitt publisert i Kommunalforeningen på SC-nettstedet,” la Clemens til.

Clemens sa, “Hvis du har en nødsituasjon, ring 911 eller forsendelsesnummeret direkte. Dette er 803-534-3550. Ring OCSO hvis du trenger hjelp til vi utnevner en kvalifisert politimester. ”

Clemens sa at hans neste kunngjøring vil gjelde ham personlig, men det gjelder også byansatte og rådsmedlemmer.

“Det kommer hjem til meg. Hva synes du om vannkundekundene blant dere som har kontaktet familiemedlemmene mine? … de vil ikke jobbe for byen Norge,” sa Clemens.

Clemens sa, “Ikke kontakt familiemedlemmene angående betaling av vannregning. Ring rådhuset. ”

Betaling må være mottatt innen den 18. for å bli belastet sent. “Avskjæringen er den 26.,” sa han. Clemens leser deretter ut informasjonen på hver vannregning.

Den eneste grunnen til at en vannkonto frakobles, er fordi det ikke koster noe, og du velger ikke å betale vannregningen, og da er ikke en persons frakobling av vann en nødsituasjon, så det skal ikke kalles arbeidere for offentlige arbeider.

“Hvis vannet ditt blir kuttet på grunn av manglende betaling, vil ikke våre offentlige arbeiderne bli ringt etter timer,” la Clemens til.

READ  I kveld: 🇫🇷 Frankrike bestemmer! Norge og Litauen fortsetter!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *