C1: Manchester United kvalifiserer seg til 16. runde, og slår Villarreal 2-0.

Manchester United avanserte til knockout-fasen av Champions League tirsdag, og slo den uunngåelige Cristiano Ronaldo-initierte Villarreal 2-0 i første omgang etter at trener Ole Gunner Solksjr ble fjernet.

Mancunians har stolt sterkt på sin portugisiske spiss (78.) i det siste kvarteret av denne sesongen for å kvitte seg med Unai Emerys side, som hadde dominert debatten til da. Utgitt, bekreftet de røde djevlene sin seier på skranken avgjort av Jadon Sanso (90.) og vil være toppen av gruppe F (10 poeng) på slutten av dagen.

Etter et tøft nederlag mot Watford (4-1) ble kampen om tittelen i Premier League (åttende med tolv poeng fra ledelsen) droppet og Mancunians kunne fortsatt regne med en kontinental kroning.

Som midlertidig hovedtrener tok Michael Garrick sterke valg i sin første kamp: Den portugisiske playmakeren Bruno Fernandez, som ikke hadde vunnet på flere uker, ble stående på benken, i motsetning til Tony van de Peek, som ble utelukket under “Ole”-ordren. . Anthony Martial fra Frankrike.

Men Villarreal, som hadde kontroll over kampen, hadde flest sjanser: Me Gomez, på venstre fot (5.), og deretter Trigros (27.), denne gangen på høyre side av sekstenmeteren, og tvang David de Kia. Å jobbe.

I andre omgang fortsatte de røde djevlene å lide, og Mankunya-målvakten reddet familien sin igjen ved å snu en volley opp ned midt i høyden av Triguros (59.).

Villarreals målvakt, Rully, isolerte seg i et av de sjeldne forsøkene innenfor motstanderens område, og vant kampen mot Jadon Sancho (71.).

Så skjedde miraklet: Cristiano Ronaldo var veldig glad for å se den godt pressede ballen komme tilbake til ham gjennom Fred, etter Etienne Cabos dårlige kontroll. Champions League-kampanjen, nummer 140 i turneringen.

READ  Gareth Southgate kan starte fire backer i midtstopperen med Luke Shaw i åpningsspillet i Euro 2021

Portugiseren sparket ham noen minutter senere, men det ytre benet hans snurret til venstre for Rullys bur.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *