Callum Smith: Canelo Álvarez er uslåelig

Supermiddelvekten mener at ingen i divisjonen har en sjanse mot meksikaneren.

Callum Smith mener at Saúl «Canelo» Álvarez foreløpig er uslåelig.

Smith og Alvarez kjempet i desember da meksikaneren dukket opp med WBC og WBA super mellomvektstitler.

Nederlaget endte Smiths ubeseirede rekord i en overbevisende seier for sin rival.

Sa Smith Himmelsport at mens han hadde vært i treningsstudioet det meste av året under koronaviruspandemien, er det ting som ville ha endret seg om han hadde hatt sjansen.

«Ideelt sett hadde jeg ønsket full varsel, men jeg var i treningsstudioet det meste av året. Hvis jeg ikke gjorde noe, hadde jeg slått ned kampen. Jeg var i anstendig nok form, jeg gjorde alle tolv runder bra ,» han sa. sa.

“Taktisk hadde jeg ønsket mer tid til å tilpasse meg Canelo, men jeg kunne hatt tolv runder, og det er ingen sikkerhet for at resultatet ville ha vært annerledes.

«Han er veldig smart når det gjelder jab. Han tar deg ned. Med noen andre vil du kaste jab. Men han vil at du skal gjøre det fordi han er en motstanser. Så du kaster ikke så mange jabs og mens du er venter, lukk gapet uten å kaste noe. Så treffer han deg og treffer deg. Du tenker, «Hvordan landet det?» Han får deg til å gjette hele tiden. Du er ikke bestemt. «

Smith forklarte hva som gjør Canelo til en så tøff motstander.

«Hans beste ressurs var hans tilstedeværelse og forsvaret,» sa han.

“Det var så vanskelig å slå rent. Da jeg pitchet, kjørte han på dem og fikk meg til å mislykkes. Du lander ikke, så du slutter helt å drive med skyting. Det tar bort det du er god for.

READ  Den nyeste Windows 11 Insider-betaen tilbyr en redesignet innebygd kommandohjelpeside og nye kommandoer

«Jeg tror ikke noen vil slå ham. Han kan bare miste hvis han fortsetter å gå opp i vekt, men han har satt en stopper for det. Forsvaret hans er for bra. Han kan åpenbart slå, men kraften hans var ikke latterlig. Jeg husker Groves slo meg og jeg tenkte: «Jeg vil ikke ha en av dem på haken.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *